Aztán valami hiba csúszott abba, ami előre meg lett írva...

2023. március 24. 18:11

Robert C. Castel
Facebook
Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hús-vér emberekről, harcosokról, hősökről van szó.

„Az elemzés szikár, néha cinikus. Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hús-vér emberekről, harcosokról, hősökről van szó, a tűzvonal mindkét oldalán. A testvéreim ők mindannyian.

A gondviselés úgy tervezte, hogy ott legyek fent előttük és ott várjam be a hazatértüket. Aztán valami hiba csúszott abba ami előre meg lett írva és még maradtam itt egy kicsit. De minden múló nappal közeleg a perc amikor végre csatlakozok hozzájuk. Komor, szárnyas angyalok. A testvéreim.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Izraelben lőnek. Azért nem mindenütt és nem állandóan, de van egy bizonytalanság. A legidősebb fiam eddig háromszor volt ott, semmi riasztót nem tapasztalt, nem hiszem, h. szépítene. Sors bona nihil aliud.

Az embernek lehet olyan betegsége, ami 1-2 évtizeddel ezelőtt biztos és belátható időn belüli halál volt, ma már nem az.

Elsőre ez a két szituáció jut eszembe.

Azután az, h. a Jóisten tartsa meg a jó magyar Castelt egészségbem az emeberi kor végső határáig, pedig speciel én nem is igazán hiszek a mintázatokban. Meglátjuk, a szomszédban egy állig fölfegyverzett USA erőd egy biztos rémálom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés