A svédek igazat mondtak, de finoman fogalmaztak Orbán diktatúrájáról, legfeljebb ezért bírálhatók

2023. március 24. 21:00

Orbán a török késleltetést kihasználva segít a Kremlnek, és szemétkedik tovább a NATO-val és Amerikával.

2023. március 24. 21:00
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbán Balázs, aki Orbán Viktor politikai igazgatója, egyrészt átaludta az elmúlt két hetet, s nem vette észre, hogy egy fideszes bohóckommandó már járt Svédországban, és elvileg tisztázta a magyar panaszokat a svédekkel, másrészt elvétette a válaszadást, mert a svéd miniszterelnök nem őt, Orbán Balázst, hanem Orbán Viktort szólította fel, hogy adjon magyarázatot a svéd NATO-csatlakozás ratifikációjának újabb halogatásáról. A kérdés jogos, de a válasz is egyértelmű: Orbán a török késleltetést kihasználva segít a Kremlnek, és szemétkedik tovább a NATO-val és Amerikával.

Ennyi lenne a válasz. Mivel más válasz nincs, ezt pedig nem vallják be nyíltan, Orbán Balázs jobb híján elővette újra a – már Hende és küldöttsége által »tisztázott« – orbáni sérelmeket, hogy a svéd politikusok a szólás- és véleményszabadság nevében merték kritizálni Orbán jogállamiságot sértő fasiszta rendszerét. Orbán cserébe aljaskodik, és a svédek védtelenségével játszik, zsarol és a svéd politikusokat megfenyegeti, mint egy maffiafőnök, hogy ne merjenek többé kritikát megfogalmazni egy nyilvánvalóan fasiszta diktatúrával szemben.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. március 26. 10:40
néda néda, megint itt van a szarcsimbók
Relentess
2023. március 26. 00:44
"fideszes bohóckommandó" - ez jó volt
NETUDKI
2023. március 25. 19:36
Neked kussolni kéne hájpacni ......... ritka nagy szardarab vagy . Csontig az amerikai seggben ............
nickrivers
2023. március 25. 18:52
Kurva messziről kurva nagy faszságokat mond ez az ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik