A „jó ügy” felülír minden szabályt

2023. március 24. 21:13

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Zelenszkij úrról gyakorlatilag lerohad a barna ing, csak közben a való életben multimilliomos.

„Több mint egy éve tart ez az átkozott háború, február végén jártunk, amikor legnagyobb megdöbbenésünkre megérkezett a hír: Oroszország megtámadta Ukrajnát. A külföldi pénzen hazát áruló és nyíltan amerikai, illetve ukrán propagandát folytató dollármédia ugyan hajlamos elhallgatni a tényt, hogy Putyinnak és az Ukrajnában élő orosz kisebbségnek voltak valós sérelmei – és akkor még meglehetősen finoman fogalmaztam –, de ettől még az igazság igazság maradt, Zelenszkij az USA fegyvereitől megrészegülve kezdte egyre bátrabban húzogatni az orosz medve összes létező testszőrzetét.

Az orosz és persze a magyar kisebbség is másodrendű állampolgári státusba kényszerült, az oktatás vagy a nyelvhasználat tekintetében például olyan jogfosztásokat voltak kénytelenek elszenvedni, amelyekre az elmúlt időszakban maximum közép-afrikai országokban láthattunk példákat. Ezért is szoktam hangosan felröhögni, amikor Brüsszelben Ukrajnára mint európai mintademokráciára hivatkoznak a drága ruhába öltözött, milliós fizetéseket kereső hölgyek és urak.

Meg akkor is, ha eszembe jut, hogy amúgy békeidőben, amikor a Nyugat épp nem akarja hazugságok százaival érzékenyíteni a polgárokat, Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országaként jelent meg a nyilvánosságban, ahol oligarchák tucatjai tesznek szert mesés vagyonokra, míg a nép éhezik és nyomorog. Zelenszkij úrról például gyakorlatilag lerohad a háború kitörése óta emblematikussá vált, egyszerű barna ing, csak közben a való életben dúsgazdag multimilliomos, amit – nyugodtan lássunk be – színészként és producerként viszonylag nehéz elérni.

Az ukrán színművészek alapvetően versenyt szoktak éhezni, igen ritka esetekben nyílik arra lehetőségük, hogy az olasz tengerparton vegyenek maguknak úszómedencével és pezsgőfürdővel felszerelt többszáz milliós villát. Zelenszkij úrnak azonban valami furcsa okból ez mégis sikerült. Biztosan ügyesen spórolt.”

Fotó: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Biztosan ügyesen spórolt." :)))
A kis dugó katonának képzeli magát, legalábbis azt a szerepet osztotta ki magának a szappanoperájában, amit már nagyon ununk.

Jaltában is volt villája ( az oroszok nemrégen kobozták el). Igen, ezt is a háború előtt vette zongorázásból:-)))))
Új hír, hogy egy ukrán képviselő milliárdos csalással vádolta meg Zelenszkijt a fegyvervásárlásokkal kapcsolatban.

Lehet. De azt is mondja, hogy bizonyítékai vannak. Majd kiderül.

Neki megéri.
Olyat is lehetett olvasni, hogy az adományokat bitcoinba fektette, a haszonból osztott vissza az usa-ba. De sajnos elúszott a pénz......

Hahaha! Csakhogy az a kínai 180 cm magas.
Zelenszkij pedig 170 cm, akárcsak Scholz.
Macron 173 cm, úgyhogy talán ezekkel a politikusokkal kellene összehasonlítanod és nem a 185-190 cm magasoķkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés