A „jó ügy” felülír minden szabályt

2023. március 24. 21:13

Zelenszkij úrról gyakorlatilag lerohad a barna ing, csak közben a való életben multimilliomos.

2023. március 24. 21:13
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Több mint egy éve tart ez az átkozott háború, február végén jártunk, amikor legnagyobb megdöbbenésünkre megérkezett a hír: Oroszország megtámadta Ukrajnát. A külföldi pénzen hazát áruló és nyíltan amerikai, illetve ukrán propagandát folytató dollármédia ugyan hajlamos elhallgatni a tényt, hogy Putyinnak és az Ukrajnában élő orosz kisebbségnek voltak valós sérelmei – és akkor még meglehetősen finoman fogalmaztam –, de ettől még az igazság igazság maradt, Zelenszkij az USA fegyvereitől megrészegülve kezdte egyre bátrabban húzogatni az orosz medve összes létező testszőrzetét.

Az orosz és persze a magyar kisebbség is másodrendű állampolgári státusba kényszerült, az oktatás vagy a nyelvhasználat tekintetében például olyan jogfosztásokat voltak kénytelenek elszenvedni, amelyekre az elmúlt időszakban maximum közép-afrikai országokban láthattunk példákat. Ezért is szoktam hangosan felröhögni, amikor Brüsszelben Ukrajnára mint európai mintademokráciára hivatkoznak a drága ruhába öltözött, milliós fizetéseket kereső hölgyek és urak.

Meg akkor is, ha eszembe jut, hogy amúgy békeidőben, amikor a Nyugat épp nem akarja hazugságok százaival érzékenyíteni a polgárokat, Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országaként jelent meg a nyilvánosságban, ahol oligarchák tucatjai tesznek szert mesés vagyonokra, míg a nép éhezik és nyomorog. Zelenszkij úrról például gyakorlatilag lerohad a háború kitörése óta emblematikussá vált, egyszerű barna ing, csak közben a való életben dúsgazdag multimilliomos, amit – nyugodtan lássunk be – színészként és producerként viszonylag nehéz elérni.

Az ukrán színművészek alapvetően versenyt szoktak éhezni, igen ritka esetekben nyílik arra lehetőségük, hogy az olasz tengerparton vegyenek maguknak úszómedencével és pezsgőfürdővel felszerelt többszáz milliós villát. Zelenszkij úrnak azonban valami furcsa okból ez mégis sikerült. Biztosan ügyesen spórolt.”

Fotó: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. március 26. 17:25
"Népirtásos mantra" OK. Te azt hiszed el amit el akarsz hinni. Amit a neked szimpatikus média az arcodba tol. (Az is egy "mantra") De! Hogy nem lehet indok, hogy bevonuljanak az oroszok (vagy bárki) egy független országba "rendet csinálni". Akkor miért teheti meg ezt mégis, a magát mindenki felett állónak képzelő Amerikai Egyesült Államok? Mert érdekes módon, ők ezt már számtalanszor megtették a világ számos pontján, és most nem akarom felsorolni a példákat. Akik viszont most számonkérik az oroszoktól ezt a bevonulást és "rendcsinálást", azok mind barna, csöpögő nyelvvel cuppognak az USA, és mindazok végbelében, akik itt az "erkölcsi fölényt" próbálják mindenki előtt megjátszani? Kérdés: MÉGIS MILYEN ALAPON?
Igazszó
2023. március 26. 08:20
Hiteltelen vagy apáti, mert miközben te itt uszitasz, a vétótlan köpcös geci bármit megyszavaz a zsidó-hohol bandának. Nem azt kell figyeln8 mit hazudoztok a vétotlan köpcös gecivel, hanem azt, amit tesztek. Szar vétotlan csicskák vagytok, akikre magasról szarnak a gazdáik, köztük a faszzongorista zsidlák korrupt geci is, vagy csak rugdossák, gyalázzák őket.
..--..
2023. március 25. 20:44
-zsoltkom- "Zelenszkij úrról gyakorlatilag lerohad a barna ing, csak közben a való életben multimilliomos." A mondatban leírt jellemzők miatt tökre azt hittem Orbánról van szó. Csak a barna ing helyett neki a disznóvágásos ing van a nép közé vegyülő pálinkás pohárral. Közben meg minden csemetéje a saját lábán állóan közpénzes kapcsolat. Így aztán valószínű a multimilliomos állapot, hacsak nem kalákában össze nem hordták a közpénzes kapcsolat családtagok azt a hatvanpusztait.
100000 nácitlanított orosz katona
2023. március 25. 18:40
majom...höhöhö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik