A YouTube likvidálta a Pesti Srácok csatornáját

2023. március 23. 21:51
A portál szerint a szolgáltató saját szabályait is megszegve cselekedett.

„Mélységes csalódottsággal és némi rezignáltsággal vettük tudomásul, hogy a YouTube ismét törölte a csatornánkat csütörtökön 18:13-kor. Az egészet. Megint” – olvasható a portálon. A cikk szerint Varga Ádám, a Pesti Srácok YouTube-felelőse is értetlenül áll a lépés előtt, szerinte a médiacég saját szabályait is megszegve törölte a csatornát, ugyanis a hivatalos menetrend szerint először jön egy figyelmeztetés, majd az újabb szabálysértéseket a YouTube egy hét tiltással bünteti.

Ez február elején meg is történt.

Azt írják: a tiltás leteltével az elítéltet három hónap próbaidőre bocsátja a YouTube, azaz május 9-én indulhattak volna tiszta lappal. Ha viszont a három hónap alatt újra „hibáztak” volna, akkor a médiacég saját szabályai szerint egy újabb figyelmeztetést kellett volna kapniuk, majd két hét ismételt tiltást, és ha még ezután is problémásnak látták volna a csatorna működését,

csak akkor jött volna egy figyelmeztetés kíséretében a végleges törlés.

A Pesti Srácok szerint a folyamatot a YouTube látványosan felgyorsította, és az egy hét törlés feloldása után március 23-án figyelmeztetés nélkül törölték az egész csatornát.

Nyitókép: YouTube

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most már csak a Talmud elérhető?

A bolsevik örökké bolsevik:
Hruscsovnak "A személyi kultusz és következményei" címen a sztálini korszakról 1956-ban elhangzott beszédének anyaga a Szovjetunióban egészen 1989-ig nem jelenhetett meg.

Forrás: David King: Retusált történelem, dokumentumok hamisítása a sztálini időkben, PolgART, Budapest, 2002, 189.old.

Ja tényleg. A megismerése egy gój esetében még életveszélyes is lehetett.

Inkább arra válaszolj, milyen alapon tiltanak le internetes médiát? Ráadásul olyant, amivel szemben neked az az érved, hogy senki sem nézte. Hol van ilyenkor a szólásszabadság?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés