A kordonbontás kapcsán trollkodta meg a Momentumot Gulyás Gergely (VIDEÓ)

2023. március 23. 12:13
Még a kérdést feltevő újságíró is elmosolyodott a válaszon.

Mint arról a Mandiner beszámolt, építési kordont bontott a közelmúltban Karmelitánál a Momentum. Ennek kapcsán kérdezte a 24.hu újságírója a Kormányinfón, arra volt kíváncsi, hogy lesz-e bármilyen változás a „kordon összetételében, magasságában, hosszában”.

Gulyás azt válaszolta a kordon kapcsán, hogy 

megfelelő és elég könnyű ahhoz, hogy még a momentumos politikusok is el tudták bontani”.

A felvételt megtekintheti itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezeken a momentumosokon csak röhögni, gúnyolódni lehet. A Fidesz képviselőit utánozták, akik annak idején műveleti terület címén lezárt Kossuth téri kordont bontották el, nem pedig egy építési terület kordonját.

Egy épkézláb vezetőt nem találnak maguknak, azokon is csak röhögni lehet. Mint az EP-be delegált lányokon, akik magyar képviselőként kollaboráns módon dolgoznak az ország ellen.

A miniszterelnök jelölti vita lényegében egy show műsor. Aki addig nem tudott, hanem ez alapján akar véleményt alkotni, azt nem igen érdekelhette a politika. Ráadásul egy ilyen vitán még én is sarokba tudnám szorítani, meg tudnám trollkodni bármelyik miniszterelnök jelöltet. Csak annyit tennék, hogy előállnék három jól kiválasztott, a rövidre szabott keretek között alaposan meg nem válaszolható állítással. Az mindegy, hogy igaz, vagy sem, nem engedném, hogy másról beszéljen, mindig erre térnék vissza. Aztán kihúznám magam, hogy lám, csak védekezett, mellébeszélt nem is volt érdemi mondanivalója.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés