Építési kordont bontott a Karmelitánál a Momentum

2023. március 14. 10:02

„Kordonbontás, rendszerbontás” – írta közösségi oldalán Fekete-Győr András.

2023. március 14. 10:02
null

Momentumosok egy csoportja, köztük Fekete-Győr András egykori pártelnök, Gelencsér Ferenc jelenlegi vezető és Hajnal Miklós országgyűlési képviselő lebontották a kordonokat a Karmelita kolostornál.

Erről Fekete-Győr András a Facebook-oldalán számolt be. Az esetről egy fotót is megosztott, melyhez kísérőszövegként annyit írt:

Mint ahogy a Mandiner is beszámolt, a Medián legutóbbi mérése szerint a biztos szavazók körében a Momentum 9 százalékon áll. Érdekesség, hogy Donáth Anna EP-képviselő nem vett részt az eseményen...

Plakátot ragasztottak a Karmelita falára

Ugyanakkor jelen volt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is, aki az eseményről a Facebook-oldalán is beszámolt. A bejegyzésből az is kiderült, hogy az ellenzéki politikusok  egy plakátot ragasztottak fel a Karmelita épületére, amelyen hét pontban foglalták össze Magyarország megújítására vonatkozó elképzeléseiket.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. március 15. 14:26
A dk momentumot bont. A bálna nem fért bele a képbe? :) Ennyi öntelt kis hülyét egy csoportban ritkán látni.
Krupp Skya
2023. március 14. 16:22
És ezt addig csinálták amig Orcán Mabronnál volt? Ha itthon van Orbán biztos megdobálja Fegyőrt füstbombával Hadházinak meg feltolja A LÓNAK A FASZÁT.
vip era
2023. március 14. 16:13
Egyébként mit keres ezeknek a kabátján a kokárda?
jan36
2023. március 14. 16:05
Nem tűnik fel, hogy, így, március 15. környékén a sok torzszülött hirtelen forradalmárost játszik? Ennek a néhány tudós "államférfinak" is be kellett szállni, hogy tudósítsanak róluk, és lássuk, hogy még élnek. Az, pedig lehangoló, hogy a szemlőhegyi hibbant Nérónál is silányabbak, ugyanis, míg Fletónak 12 pontra sikerült feltornáznia magát, ennek a nyomorék csürhének csak hétre futotta... Hiába vannak a soraik közt "államférfiak", "atomfizikusok" és elektromos roller szakértők. Na, meg a végbelükben lószerszámot rejtegetők. Nem ismerem a kordon felállításának okát, de nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle építkezést határolt. Meg élettelen anyag, nem üt vissza. Ha a tettük orgazmust váltott ki belőlük (a képük eléggé beszédes) javaslom, hogy vonuljanak át a Boráros téri piaccsarnok mellé. Ott egy sokkal nagyobb építkezést övez kerítés. Nem kordon. Nagyobb fegyvertény lenne a lebontása. Igaz, fárasztóbb is. Ezért javasolnám, hogy mozgósítsák a brüsszeli picsákat is, valamint az összes velük szimpatizáló szerencsétlent. Lévén holnap ünnepnap, nem kell tartaniuk "putyinpincsi" munkásoktól, akik ebben a sötét diktatúrában - esetleg - megdorgálnák őket. Néhány tockossal és seggbe-rúgással. Igaz, a fizikumukat tekintve, ezek a díszfaszok az utóbbitól kinyúlnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!