Budapesten is az LMBTQ-lobbi célkeresztjébe kerültek a gyerekek

2023. március 22. 12:19
Egyre több helyen jelennek meg a drag queen-ek.

Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is mejelentek az LMBTQ-barát szórakozóhelyek, amelyek tárt karokkal várják a kiskorúak társaságát kereső transzvesztitákat, vagy drag queeneket is – írja az Origo.hu. Egy budapesti vendéglátóegység egyebek mellett olyan fényképekkel népszerűsíti magát a közösségi oldalán, amelyeken nőnek öltözött férfiak gyermekek előtt vonaglanak, vagy éppen ölelgetik a kicsiket.

Az LMBTQ-lobbi térhódításával – a tengerentúli tendenciákhoz hasonlóan – hazánkban is rendre jelennek meg olyan transzvesztita show-k, ahol gyermekek jelenlétét is engedélyezik, vagy akár még bátorítják is a szervezők. Az úgynevezett Drag Brunch-okat tavaly ősszel kezdték el szervezni az említett bárban, azóta havonta tartanak ilyen eseményeket, ahová a jelek szerint kisgyerekeket is várnak.

Nincs semmi nyoma annak, hogy a szervezőknek, vagy a drag queeneknek akár a legcsekélyebb aggálya lenne azzal kapcsolatban, ha gyermekek is megtekintik a transzvesztiták előadását. Ráadásul arra is volt példa, hogy a gyermekeket magában foglaló közönséget aktívan is bevonták egy-egy performanszba.

A Drag Brunch Facebook-oldalán az Angel VenCartier nevű transzvesztita több fotón is kisgyermekeket fogdos, a hely műsoraiban fellépő másik drag queen-t, Valerie Divine-t pedig már korábban is rajtakapták, miközben gyermeket ölelgetett egy kávézó teraszán. Az esetről az Origó is beszámolt tavalyelőtt nyáron, és a cikk megjelenését követően a szórakozóhely el is távolította a botrányos fotót a közösségi oldaláról. A transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy

„jól esett fotózkodnia a gyermekkel, s büszke is rá, hogy így tett”.

A transzvesztiták hazánkban is építik a hálózatukat, s ebből a csoportból kerülnek ki a rendszeres fellépői a néhány éve indult, úgynevezett Drag Queen Hungary versenyeknek, amelyet idén júliusban is megrendeznek. A fentebb említett, kisgyermekeket ölelgető Valerie Divine is ennek a körnek tagja – fogalmaz az Origo. 

A tavalyi verseny győztesével a 24.hu közölt néhány hete egy promóciós videóinterjút, amelyben a női ruhába öltözött, kisminkelt, parókás férfi az általa képviselt műfajt magasztalta: „meglátod, azt mondod, wow! Abszolút művészetnek tartom a drag-et”. Az elérhető videók és képek alapján a Drag Queen Hungary rendezvényeinek hiányos öltözetű előadói provokatív, perverz szexuális utalásokkal tűzdelt produkciót mutatnak be a fülledt hangulatú szeánszokon.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Trenka Attila/Mandiner

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyerekek ezt miért csináljátok? Engem is undorít az ilyesmi, ám amíg bűncselekmény nem történik, az államnak nincs joga beavatkozni az emberek magánéletébe. Azzal, aki mondjuk bábszínház helyett ilyen 'előadásra' viszi a gyermekét, én szóba sem állnék, de nem lehet minden hülye mellé rendőrt állítani. Viseljék a tetteik következményeit. Sajnos a gyermekeik is. Ez olyan, mint az elhanyagolt vagy alkoholista családokban, stresszes körülmények között felnőtt, pszichésen bántalmazott gyermekek esete. Nem lehet csak úgy, rámutatásra elvenni senkitől a gyermekét, annak vannak törvényes eljárásai.

Ugyanakkor veszélyes ilyesmivel hergelni az indulatokat a nyilvánosság előtt, mert ezek a kretének és nyugati támogatóik épp arra várnak, hogy valami történjék velük, a világ előtt bizonyíthassák, hogy Magyarországon 'üldözik' őket.

Nem ezért nem kapunk pénzt.
Hanem azért, mert mindig mindent mindenhonnan elloptok.

Jól van koma, és mit mond a vendéglátóhelytörvény a nőnek öltözött férfiakról?

Sok gyermekes nagyapaként mondom, hogy elég, állítsuk meg a gyilkos buzikat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés