Rövidesen debütál egy új meleg westernfilm, Pedro Pascallal

2023. március 21. 14:27
A film cselekményéről annyit lehet tudni, hogy az egyik szereplő 25 évnyi különélés után lóháton átvágtat a sivatagon, hogy megtalálja jó barátját.

A The last of us és a Mandalóri filmek főszerepe után Pedro Pascal egy westerfilmben tűnhet fel. Ugyanakkor az is kiderült a Strange Way of Life című western-románc című filmről, hogy lmbtq-központú lesz – írta meg az Origo/888

A lap megírta, hogy a harminc perces kisfilm májusban debütál a 76. cannes-i filmfesztiválon. A rendező, aki nyíltan meleg Pedro Almodóvar keveset árult el a cselekményről, de az IMDB szerint ez a kivételes művészeti alkotás arról szól, hogy

az egyik szereplő 25 évnyi különélés után lóháton átvágtat a sivatagon, hogy megtalálja jó barátját.

A filmben többek között Ethan Hawke is szerepelni fog. A lap hozzátette, hogy az IndieWire-nek adott interjújában Almodóvar valamiféle „leszámolásra” utalt a két karakter között, utalván arra, hogy a páros sokkal több volt mint „barátok”.

Nyitókép: A Film Updates Twitter-oldala

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hiába, jövőre már jön az Oscar-díj kvóta, ha nincs elég néger, buzi, már díjat sem kaphat.
Kíváncsi vagyok, mikor jönnek azok a filmek, amelyek a transznő cowboyok konfliktusok alatti lelki fejlődéseivel foglalkoznak. Természetesen egy olyan világban, ahol az összes bankár, bányatulajdonos mind néger, csak a lecsúszott alkoholisták fehérek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés