Kegyetlen támadás indult: az a bűnük, hogy Orbánra szavaztak

2023. március 19. 10:51

Felhévizy Félix
Magyar Nemzet
Mindennapos a magyar vidék lealacsonyítása, nevetségessé tétele és kioktatása. Természetesen ennek tudjuk jól az okát: a vidék Magyarországa Orbán Viktorra szavazott. 

„A disznótor régi hagyomány, amit még nagyon sok helyen, szinte minden vidéki városban tartanak és nem csak turistalátványosságként, hanem a mindennapok részeként. Pont ezért akadt meg a szeme Felhévizynek a 24.hu egyik cikkén, melynek már a címe is sokat elárult a baloldal vidékieket rendszeresen degradáló gondolatvilágáról: Győzelmi mámorban úszott a falu a gőzölgő holttest fölött.

(...)

De ne legyen illúzióink. Ezek a megnyilvánulások nem a véletlen művei, hiszen mindennapos a magyar vidék lealacsonyítása, nevetségessé tétele és kioktatása. Természetesen ennek tudjuk jól az okát: a vidék Magyarországa Orbán Viktorra szavazott. 

Ennyi. 

Ezért gúnyolódik a vidéki embereken az RTL sorozata, ezért mondták azt a baloldali pártok képviselői a választások előtt, hogy csak azért szavaznak a kormányra a vidéken élő emberek ilyen nagy számban, mert tudatlanok. 

Ahogy Márki-Zay Péter fogalmazott: sötétben tartott, trágyával etetett gombák. Vagy ahogy a házi szakértőjük, Bruck Gábor mondott véleményt még a választások előtt: Orbán vidéki szavazói krokodilagyúak, buták, rasszisták, kirekesztők, akiknek a kocsmától a templomig tart a világ.

– Ismerjük a baloldal és a módfelett PC-liberálisok véleményét rólunk. Ők mindig magas lóról beszélnek és lenéznek mindenkit, akinek más véleménye van, mint nekik. Számukra mi csak bőgatyás, kurjongatós, barbár disznótorokat tartó begyepesedett agyú lúzerek vagyunk. Gondolják így, lelkük rajta. Mi pontosan tudjuk, hogy mi az igazság, és ezt 2010 óta meg is mutatjuk a választásokon – gondolta magában Felhévizy, majd ennek örömére feltett melegedni egy nagy adag toros káposztát a pár héttel ezelőtti disznóvágás emlékére.”

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés