Értem én, hogy Mészáros Lőrinc, meg diktatúra, de ezt így hogy?

2023. március 18. 18:54

Schiffer András
Facebook
Gyöngyösi Márton szerint Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot Európából.

„Gyöngyösi Márton március 15-én azt mondta, hogy szerinte Orbán Viktor célja egyértelmű: »ő ki akarja vezetni Magyarországot Európából, és az orosz érdekszférába akarja sorolni hazánkat«. Jó. Akkor most pillantsunk bele a 2010. május 26-i parlamenti jegyzőkönyvbe, ahol ugyancsak Gyöngyösi Márton így fogalmaz: »Csak akkor igaz, hogy egyedül vagyunk az európai népek tengerében, ha nem akarjuk tudomásul venni, hogy rossz irányban tájékozódunk, a hátunk mögött ugyanis ott áll egy több száz milliós turáni nemzetközösség, amely ránk testvérként tekint. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a stratégiai partner, Oroszország, Kína és az arab országok mellett Magyarország elmélyítse a külkapcsolati és külgazdasági kapcsolatokat a rokon népekkel, Törökországgal, Iránnal, Kazahsztánnal, Azerbajdzsánnal és más belső-ázsiai országokkal.«

Értem én, hogy Mészáros Lőrinc, meg diktatúra, meg minden, na de ezt így hogy? Persze mit várjunk egy olyan országban, ahol az euroatlanti integrációnak hajdanán olyan élharcosai voltak, akik nem is tizenhárom, hanem alig három évvel korábban még a Varsói Szerződés nagyszerűségéről hozsannáztak.”

Nyitókép: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az mit jelent, hogy ki akarja vezetni hazánkat Európából?
Úgy gondolja, hogy hosszú csatárláncban kiköltözünk valahova? Hová?

Gyöngyösi Márton 2010-ben éppen az ellenkezőjét mondta annak, amit most március 15.-én mondott.

"Tempora mutantur et nos mutamur in ilis!" „Az idők változnak, és mi is változunk bennük” – ez a latin közmondás kimondottan igaz Gyöngyösi Márton változásaira.

Agyhalott, Schiffer UGYANAZT mondja, mint mondjuk 2012-ben.
Ellenben gyöngyösipatkány... tényleg részletezzük?!?

Én is konkrétumot várok.

Mi lenne, ha magukat vezetnék ki?
Mi maradnánk:-)

Touché, Mr Schiffer!

Ti ennyire nem láttok és nem értetek semmit? Arra vár, hogy rájöjjetek, imádott politikusaitok aljasok és nincs más céljuk, mint megélni ellenzékiként.
Na, ha elzavartátok őket, akkor fog pártot alapítani Schiffer. A fidesz ellen. De ti annyira sötétek vagytok és annyira betegek, hogy soha nem jöttök rá! Nem véletlenek a magyar népmesék!
Egyébként irgalmazzon Magyarországnak az Isten, ha SA elkezdi az ámokfutását a gazdaságban! De hála nektek, ilyen nem fog megtörténni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés