Sajnos még nem mondhatjuk meg, mit szólt Novák Katalin Lagzi Lajcsi leveléhez

2023. március 17. 15:17
A küldemény ugyanis még mindig a Magyar Posta munkatársainak a kezében lehet.

Biztosan lázban tartja a hazai közvéleményt – különösen a Mandiner erre a témára IS rendkívül fogékony olvasóit –, hogy mit reagált Novák Katalin Galambos Lajos levelére. Lagzi Lajcsi mulatószenész ugyanis kézzel írt borítékban – a feladóhoz odarajzolt néhány hangjegyet és azt írta, „Szervusz, itt a Dáridó” – küldte vissza a köztársasági elnöknek az állami kitüntetéseit. Szokatlan tettét azzal indokolta, hogy ezek fényét nem kívánja csorbítani a vele kapcsolatos ügy méltatlan lezárásával. Nyilván arra utalt ezzel, hogy tavaly december 7-én három és fél év börtönre ítélte a bíróság illegális gáz-, áram és vízbekötésért, másodfokon pedig nyolc hónappal súlyosbították a büntetését.

A Mandiner megkérdezte a köztársasági elnöki hivatal sajtóosztályát, de azt a választ kaptuk, hogy a levél ezidáig nem érkezett meg a Sándor-palotába. Így sajnos nem tudunk brékingben beszámolni a legfrissebb fejleményekről, amit igazán sajnálunk.

Nyitókép: Galambos Lajos, távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. (Fotó:MTI/Lakatos Péter)

 

 

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés