Ha Orbán így folytatja, a magyar futball is a türk ázsiai bajnokságban köthet ki

2023. március 14. 21:46

Bartus László
Amerikai Népszava
A Ferencváros különvonatai nem Németországba, hanem a baráti és testvéri Kazahsztánba indulhatnak.

„Mivel Orbán Viktor rohamléptekkel távolodik az Európai Uniótól és a NATO-tól, s közeledik Oroszországhoz, Kínához és a testvéri türk nemzetközösséghez, a vasfüggöny leengedése után a kipcsak magyar válogatott is önérzetesen távozhat az UEFA-ból. Ebben az esetben a Magyar Labdarúgó Szövetség Ázsiához csatlakozhat, és az ázsiai labdarúgó bajnokságokban játszhatnak majd az ázsiai bajnokok ligájában a magyar bajnokcsapatok, és az ázsiai nemzetközi tornákon a magyar nemzeti válogatott.

A Ferencváros különvonatai nem Németországba, hanem a baráti és testvéri Kazahsztánba, Azerbajdzsánba, Kirgizisztánba, Tádzsikisztánba és Üzbegisztánba indulhatnak, s nem kell tartaniuk a német rendőrállam zaklatásaitól, mert virágesővel fogadják majd őket. Nem kell harcolni a gonosz birodalmával, az Európai Unióval. Feleslegessé válnak a színesbőrűekkel, a homoszexuálisokkal szembeni rigmusok, mert ott ilyenek nincsenek. A nem kevertfajú türk népek bajnokságában végre nemcsak Orbán Viktor, hanem a magyar nép is otthon érezheti magát.”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez csak egy jelentéktelen bunkó, mint az írása.

Bartus a focihoz sem ért. A Gazprom tavaly még a bajnokok ligájának az egyik főszponzora volt, és rengeteg európai csapatba tolt pénzt. (Chelsea) Az UEFÁ-nak legalább akkora veszteség lenne ez oroszok elvesztése mint fordítva. Az MLS meg továbbra is egy harmadrangú liga marad. Az UEFÁ-nak, amelyiknek Csányi az egyik alelnöke, természetesen esze ágában sincs kitennie Magyarországot. Szerbiát sem.

Példa: Izrael se mer sportolni a földrajzi területének megfelelően.

Így van, gyakorlatilag néhány év alatt szétbarmolták a teljes Indiai-óceánt. Spanyolok Amerikában dettó, aztán franciák, hollandok, angolok... belgák Kongóban...

Régóta úgy gondolom, hogy már azért is büszkék lehetünk a magyarságunkra, mert HASONLÓ GAZTETTEKET NEM KÖVETTÜNK EL. Nem gyarmatosítottunk, nem irtottunk ki népeket, nem irtottunk ki nyelveket, nem folytatom...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés