Az élet él és élni akar!

2023. február 8. 15:52

Perintfalvi Rita
Facebook
Már eddig is több ezer ember halálát okozta a természeti katasztrófa, de még mindig rengeteg ember élete van veszélyben.

„Ezt a képet teszem ki ide szeretettel gondolva azokra a törökországi és szíriai bajbajutottakra, akik most sokunk számára egészen elképzelhetetlen gyötrelmeken mennek keresztül a földrengés okozta pusztítás miatt.

Már eddig is több ezer ember halálát okozta a természeti katasztrófa, de még mindig rengeteg ember élete van veszélyben, akik a mentőcsapatokra várnak, hogy ki bírjanak szabadulni.

A szemtanúk és tudósítók azonban olyan mérvű apokaliptikus káoszról számolnak be, ami miatt a segítő alakulatok eddig még a legtöbb katasztrófa sújtotta települést meg sem tudták közelíteni. Vagyis a túlélés esélye sokak számára rendkívül csekély.

Mégis hiszek abban, hogy az élet él és élni akar! S ennek az élni akarásnak van egy olyan dimenziója, amit csak azok érthetnek meg, akik kerültek már hasonlóan kilátástalan helyzetbe az életük folyamán. Ezt a belső emberi erőt nem lehet kőrülírni, de ez a fotó mégis megmutatja a lényegét. Ahogy ez a kislány óvon a másik gyermek fejére teszi a kezét. Ez az az erő. Amikor az ember a remény ellenére is képes reménykedni.

Isten óvja a bajbajutottakat és érkezzen meg hozzájuk a segítség időben!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés