Halálos bűn miatt ugrott a ballib média Sebestyén Balázs torkának

2023. február 7. 19:56

Felhévizy Félix
Magyar Nemzet
Az senkiben sem merül fel, még csak véletlenül sem, hogy ennek az egésznek mi értelme van.

„Helyben vagyunk. 

Ugyan Balázs finoman sem nevezhető a kormánypártok feltétlen hívének, mégis azonnal a ballibek célkeresztjébe került, amint olyat mert mondani, ami sérti a hatalmas, módfelett pc és haladó liberális érzékenységet. Ráadásul azon nyomban megkapta a homofób jelzőt is, és szemrebbenés nélkül azonosították a Fidesz–KDNP-vel. 

Az senkiben sem merül fel, még csak véletlenül sem, hogy ennek az egésznek mi értelme van. Egyáltalán miért kell egy korcsolyázni nem tudó embert felengedni a jégre egy komoly világverseny gálaműsorában? Tényleg csak azért, mert történetesen transznemű? 

Hangsúlyozzuk ki: nem az volt a fő probléma, hogy transznemű a táncosunk, hanem az, hogy a tudása nem predesztinálta arra, hogy fellépjen a világversenyen. De nagyon úgy látszik, hogy a focipályák szivárványos csapatkapitányi karszalagja után már a jégpályák is célkeresztbe kerültek. Az előbbinél a férfiasság, az utóbbinál pedig a nőiesség lejáratása a cél, magának a sportnak a megszégyenítéséről ne is beszéljünk – gondolta mérgesen Felhévizy, majd kikereste a videómegosztón Regőczy Krisztináék valóban szemet gyönyörködtető táncát egy régi felvételen, csak hogy megnyugodjon a lelke.”

Nyitókép: Facebook

***

Köszönjük Sebestyén Balázsnak, hogy néhány percre egységbe forrhatott a nemzet!

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dilettáns sportolóknak elég hosszú sora van. Ha jól emlékszem, Eddy a Sas volt az első, róla film is készült. De Eddy tökös volt, 90 méteres sáncról akkor sem veszélytelen leugrani, ha tudja mit csinál az ember. Aztán ott volt Eric az angolna, ő inkább csak röhejes volt, meg a magyar színekben induló halfpipe síelő, aki úgy szerzett olimpiai kvótát, hogy trükkök nélkül ment le apályán és nem esett el. Ő már inkább a szánalmas kategória volt az olimpiai potyautasok sorában. Ez a transznemű dilettáns korcsolyázó, aki sohasem tudott korcsolyázni (megnéztem: 2017-ben sem tudott, de kapott valami kamu érmet egy világbajnokságnak nevezett amatőr versenyen) még lejjebb teszi a lécet, ráadásul, aki nem ünnepli, vagy röhögni mer rajta, azt a Ritához hasonló áltudósok autodaféja máglyahalálra ítéli.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés