Miért kell megnyernie Ukrajnának a honvédő háborúját?

2023. február 6. 10:52

Perintfalvi Rita
Facebook
Remélem, hogy ez Ukrajnának sikerül, imádkozom értük minden nap! Isten oltalmazza Ukrajnát!

„Azért, hogy Magyarország szomszédja egy olyan nyugati és demokratikus értékeket valló ország legyen, amely képes volt önként lemondani atomhatalmi státuszáról a világbéke érdekében. Mert ellenkező esetben egy olyan orosz bábállam lesz a szomszédunk, amit egy olyan atomhatalom irányít majd, ami már most az összes közszolgálati tévécsatornán szinte napi szinten atomcsapásokkal fenyegeti Európát és persze az egész világot. Az aljasság netovábbja, hogy Oroszország, azaz egy olyan ország műveli mindezt, ami 1994-ben Ukrajna teljes nukleáris leszerelkezéséért cserébe garantálta annak biztonságát, szuverenitását és területi épségét. S mit tesz 2022. február 24 óta? Lerohanta ezt a szuverén országot, brutálisan kegyetlen népírtást folytat és végeláthatatlan pusztítást és szenvedést okoz az ukrán népnek közel egy éve.

Tényleg van Magyarországon bárki is, aki biztonságban érezné magát, ha ennek a nárcisztikus-pszichopata Putyinnak a bábja lenne Ukrajna?

Azt gondolom az ilyen vén, hataloméhes megalománokról, mint Putyin, hogy amikor kénytelenek szembesülni a saját létezésük és így hatalmuk végességével – és bizony Putyin is meg fog egyszer halni! – , annyira dühössé válnak, hogy képesek az egész világot is magukkal rántani a halálba. Mert, ha a hatalomhoz nem kapcsolódik alázat, akkor képtelenné válik annak feldolgozására, hogy ő nem Isten, vagyis, csak egy ember, és pont ezért még ő sem halhatatlan! Az ilyen torz lelkek bármire képesek és csak az erő állíthatja meg őket gonosz tobzódásukban.

Remélem, hogy ez Ukrajnának sikerül, imádkozom értük minden nap! Isten oltalmazza Ukrajnát!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fogalmatlan Rita sötét, mint a falusi budi éjszaka.

Ez már az utolsó csepp volt. A hidegháború végén a Partnership for peace megállapodás a hosszú távú békés egymás élés záloga lett volna, ami Amerikának egyáltalán nem volt érdeke. Erről szól a NATO folyamatos terjeszkedése, amiben az utolsó csepp az ukrán polgárháború (2012), az ukránok folyamatos felfegyverzése, majd 2022-ben a NATO csatlakozás nyílt belengetése volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés