Európa rossz, értem?

2023. február 3. 12:03

Para-Kovács Imre
hvg.hu
Mi, igaz magyarok, visszamegyünk a dzsungelbe, és magunkkal visszük a rubeljobboldali mentalitást, a kereszténységet és a gulyásleves receptjét.

„A miniszterelnök úr lábát töri az európai cipő. Ezért aztán vagy mindenki mezítláb fog járni, vagy mi, igaz magyarok, visszamegyünk a dzsungelbe, és magunkkal visszük az igazi európai értékeket, a rubeljobboldali mentalitást, a kereszténységet és a gulyásleves receptjét.

A magyarok 99 százaléka elutasítja az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxont sokrészecske-rendszerben, és kifejezetten károsnak tartja a kvantum-összefonódás szemléltetését véges dimenziós Hilbert-tereken. Mindez a legutóbbi nemzeti konzultáció során derült ki, amikor a Fidesz–KDNP azt kérdezte a magyaroktól, hogy ugye ön is elutasítja az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxont sokrészecske-rendszerben, és kifejezetten károsnak tartja a kvantum-összefonódás szemléltetését véges dimenziós Hilbert-tereken.

Halmajugrán G. Tóth András, a helyi Fidelitas tiszteletbeli tagja, templomszolga és paszternáktermesztő elmondta az RTL Klub riporterének, hogy náluk az egész család kitöltötte a nemzeti konzultációt, és egyöntetűen utasították el, illetve tartották kifejezetten károsnak a kvantumot, bár a kifejezetten káros kifejezés jelentésén kisebb vita támadt, de aztán sikerült meggyőzni a nagyobbik leányt is a nemzeti konzultáció fontosságáról, midőn a családfő felvetette, hogy szétüti a száját, ha kiderül, hogy a dollárkommunisták szekértolója lett a műkörmöstanfolyam hatására.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vergődjetek nyugodtan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés