Von der Leyent és Manfred Webert is „üdvözölte a klubban” Orbán Viktor

2023. február 3. 15:43
„Már tíz éve küzdünk az erősebb határokért. Mint kiderült, nekünk, magyaroknak végig igazunk volt” – áll Orbán Viktor Twitter-bejegyzésében.

„Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. Na, ugye! A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!” – írta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki Facebook-bejegyzésben Ursula von der Leyen és Manfred Weber határvédelemmel kapcsolatos megnyilatkozásaira reagálva.

Na, ugye!

A miniszterelnök a Twitteren ugyanebben a témában úgy fogalmazott:  „Végre! Kedves Ursula von der Leyen, kedves Manfred Weber, Isten hozott a klubban! Már tíz éve küzdünk az erősebb határokért. Mint kiderült, nekünk, magyaroknak végig igazunk volt” – áll Orbán Viktor Twitter-bejegyzésében.    

A kormányfő azt kommentálta így, hogy sajtóhírek szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a bolgár-török határ védelmét nevezte a legfontosabb feladatnak az EU szárazföldi határainak megerősítésével kapcsolatban. Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője pedig úgy nyilatkozott, hogy

kivételes esetekben kerítésekre is szükség van,

és ezekhez uniós támogatást kell biztosítani.

(MTI)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés