Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus

2023. február 3. 10:51

Momentum Mozgalom
MTI-OS
Addig harcoltak Brüsszellel, hogy most a pénzéért könyörögnek.

„Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus, derült ki a 21 Kutatóközpont Telexen publikált felméréséből. A felmérésből kiderül, hogy a Momentum EP-képviselőjének elfogadottsága a teljes lakosság körében a legmagasabb ellenzéki oldalon, 5 százalékkal előzi meg a főpolgármestert és 10 százalékkal Dobrev Klárát.

Az is kiolvasható a kutatásból, hogy az ellenzéki szavazók több mint háromnegyede látná szívesen Donáth Annát fontos politikai szerepben – 7, valamint 17 százalékkal többen, mint az utána következő politikusokat. Az elmúlt tizenkét évben kiszolgáltatták az országot, tévútra vezettek minket. Nincs elég tanár, de béremelés helyett kirúgják azokat, akik ki mernek állni az igazukért. Kudarc a keleti nyitás, a hintapolitikával két szék között a pad alá esett Magyarország.

Addig harcoltak Brüsszellel, hogy most a pénzéért könyörögnek. A kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal. A Momentum és Donáth Anna ezen a hétvégén tartja évértékelőjét, amelyet online a Momentum Facebook-oldalán követhetnek.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A (Donáth) nagypapa 1934-ben lépett be a kommunista pártba. S mert nincsen kommunista, akit a sajátjai legalább egyszer ne ítéltek volna sok évre vagy halálra (innen ismerik meg egymást bárhol és bármikor), hát Ferenc nagypapa is átesett ezen a beavatási szertartáson. A beavatáson átesettek utóbb szinte kivétel nélkül úgynevezett liberálissá válnak, s immáron ebbéli minőségükben akarják 1. sarkaiból kiforgatni a világot, 2. a múltat végképp eltörölni.
Az apuka, László, evangélikus lelkész lett, ami afféle fedőfoglalkozás arrafelé, igazából akkor érkezett haza, amikor az MSZP (MSZMP mínusz egy Munkás) képviselője lett.
László tehát szocialista képviselő lett, vezet kuratóriumot és lelkészkedik. Nem mellékesen pedig: „Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt felfüggesztett börtönre ítélte Donáth Anna momentumos politikus apját, Donáth László volt MSZP-s képviselőt a bíróság.”"
(Bayer Zsolt, Magyar Nemzet, 2021. március 6.)

Donáth Anna nem ért rá, újszülöttjével foglakozott, vagy kellett volna neki, persze hogy népszerűbb.
Jöjjön csak elő, rögtön az ő fejéről is lehet vajas kenyeret kenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés