Egy tökéletes világban Puzsér Róbert a Mónika-sóban üvöltözne 5000 forintért

2023. február 2. 12:58

Mező Gábor
Facebook
Az egész arról jutott eszembe, hogy jó páran kérdezték, miért nem ülök le Puzsér Róberttel vitatkozni.

„Egy tökéletes világban Puzsér Róbert a Mónika-sóban üvöltözne 5000 forintért. A valóságban? Egy hordószónok stílusában vitatkozva még a mindig higgadt Schiffer Andrást is kihozta a sodrából. Jó kérdés, hogy utóbbi miért állt szóba vele? Az »Orbán=Putyin-bábja« szöveg ugyanis nem az a szint, ahová érdemes levinni egy diskurzust, ez tényleg a bevodkázott Gyurcsány Ferenc színvonala.

Az egész arról jutott eszembe, hogy jó páran kérdezték, miért nem ülök le Puzsér Róberttel vitatkozni. Ez a beszélgetés nagyjából elárulta, hogy miért nem. Ráadásul [szerencsére] egy ismeretlen senki vagyok a celebvilágot celebként kritizáló Puzsérhoz képest, ezért aztán teljesen érdektelen lenne az egész.

Meg hát, valljuk be, én egy eléggé érzelmes ember vagyok, szóval nem tudom, meddig tudnám elviselni, hogy egy demagóg minden szavamba belevág, üvöltözik velem és elmond mindenfélének.

Azt viszont köszönöm Schiffernek, hogy felhozta Borvendég Zsuzsanna és az én kutatásaimat, bár mindketten tudjuk, hogy Puzsér sok mindent szeret, de alaposan tájékozódni, rendesen felkészülni, nos, az nem az erőssége. Szóval neki annyi maradt meg a kutatásomból, hogy a NER parancsára többes számban lejárattam Popper Pétert, aki neki a legnagyobb kommunista szentje vagyon.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szakérettségisek sikerembere, Popper. Mindent a pártért, 47- ben felült a teherautóra, 56- ban pufajkát húzott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés