Vagyontalanok nyilatkozata

2023. február 1. 22:20

Márki-Zay Péter
Facebook
Az összeharácsolt közpénzek már nem a politikusok, hanem azok családtagjainak számláján pihennek.

„Nyilvánosságra kerültek a friss politikusi vagyonnyilatkozatok. Egyvalamiben biztosak lehetünk, hogy ami azokban szerepel, az mindössze illúzió. Ugyan ki hiszi el, hogy az Európai Unió legkorruptabb kormányának tagjai mindössze ekkora vagyonnal rendelkeznek, miközben tolvajtempóban tüntetik el az uniós forrásokat és magyar adófizetők pénzét.

Továbbra sem nyilvánosak azonban a családtagok vagyonnyilatkozatai, így ne legyenek kétségeink, hogy az összeharácsolt közpénzek már nem a politikusok, hanem azok családtagjainak, barátainak, oligarcháinak nevén és számláján pihennek. A legújabb trükk pedig a hatalmasaink részéről, hogy ellopott közpénzektől duzzadó vagyonukat offshore hátterű magántőkealapokba rejtik, hogy azok lekövethetetlenné váljanak.

A legálszentebb minden politikus közül maga a miniszterelnök, aki alázatos és koldussorban lévő politikusnak igyekszik beállítani önmagát, aki nem is rendelkezik vagyonnal. Érdekes módon mégis minden családtagja, gyermekeitől elkezdve, sógorán át az édesapjáig és testvéréig az egész család vagyona a bankvilág elitjét meghazudtoló módon gyarapodott. És akkor még szót sem ejtettünk a régi cimboráról, Mészáros Lőrincről.

folyt. köv.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

Megjelent Orbán Viktor vagyonnyilatkozata

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van az a pénz, amiét korpásodik a haj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés