Megjelent Orbán Viktor vagyonnyilatkozata

2023. február 01. 07:51

Itt olvashatja a részleteket.

2023. február 01. 07:51
null

Közel 14 millió forint volt a feleségével közös számláján Orbán Viktornak, olvasható a kormányfő legújabb vagyonnyilatkozatában.

A politikus korábbi nyilatkozataiban nem szerepelt megtakarítás.

A miniszterelnök vagyonnyilatkozatából kiderült az is, hogy továbbra is megvan a felcsúti háza, illetve a XII. kerületi lakása, utóbbinak csak felerészben a tulajdonosa.

Egyéb ingóság nincs a kormányfő nevén, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze.

Az országgyűlési képviselőknek, a nemzetiségi képviselőnek és a nemzetiségi szószólóknak a jövőben ismét kötelező – nemcsak a megbízatás keletkezésekor, hanem – január 31-ig, valamint a megbízatás megszűnésekor is új típusú és tartalmú vagyonnyilatkozatot tenni. Emellett ismételten csatolni kellett a vagyonnyilatkozathoz a közös háztartásban élő házas- vagy élettárs, gyermekek vagyonnyilatkozatát is. Az országgyűlési képviselők, a nemzetiségi képviselő és a nemzetiségi szószólók az új szabályoknak megfelelően első ízben – a 2022. november 1. napján fennálló állapot szerint – 2023. január 31-ig tettek nyilatkozatot, amelyhez csatolják a családtag vagyonnyilatkozatát is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 408 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2023. február 06. 01:09
... már nem - jó éjszakát!
RasPutin
2023. február 01. 14:01
https://kormany.hu/dokumentumtar/orban-viktor-vagyonnyilatkozatai Ki az aki Orbán helyett kitölti a vagyonnyilatkozatát? Mert hogy igen csak különbözik az első oldal macskakaparása és a másodiktól átváltó gyöngybetűre.
benedek77
2023. február 01. 13:20
Felesleges az egész úgy ahogy van. A tolvaj geci úgy is hazudik, a fidesz táborát alkotó alkoholista jobbágyoknak, ée a cigányoknak meg úgyis mindegy.
gekk
2023. február 01. 11:11
Tehát ha ád a népnek lehet mocskos tolvaj is. Ezek szerint ha fletó adott volna, akkor még mindig melnök lehetne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!