Szeretném kihangosítani Fegyír Sándor üzenetét

2023. január 31. 17:26

Perintfalvi Rita
Facebook
Amit nemcsak az orosz ügynököknek, de sok magyarnak is küldött.

„Szeretném kihangosítani Fegyír Sándor üzenetét, amit nemcsak az orosz ügynököknek, de sok magyarnak is küldött.

»A Kárpátalján élő ukránok és magyarok összetűzésére tett kísérletekkel kapcsolatban. Magyarországon orosz ügynökök hamis információkat terjesztettek a kárpátaljai magyarokról. Hasonló információkat terjesztenek Ukrajnában is. A cél egyértelmű – egymás ellen fordítani a kárpátaljai magyarokat és az ukránokat.

Minden orosz ügynöknek szeretnék válaszolni mind Ukrajnában, mind Magyarországon, akik hazugságokat terjesztenek.

A kárpátaljai magyarok Ukrajna tisztességes állampolgárai. A különféle nemzetiségek ezrei – köztük magyarok is – fegyvert fogtak és elindultak a harcba, mert nem akarjuk azt, hogy az orosz megszállók Kárpátaljára is jöjjenek és öljék a rokonainkat. Mindannyian emlékszünk, hogy mi volt a múlt században. Emlékszünk a »malenkij robotra« és az oroszok által a magyarok számára létrehozott koncentrációs táborokra.

A kárpátaljai magyarok jelenleg a fronton védik a földjüket és családjukat az orosz megszállóktól. Hálásak vagyunk magyarországi barátainknak, akik ebben a nehéz időben segítenek bennünket.«”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Fegyír nem tűnik számomra ősi magyar névnek. Erős a gyanúm, hogy egy magát magyarnak kiadó rutén nacionalistáról lehet szó.

Az pedig olyan aranyos, amikor a kommunista birodalom minden bűnét kizárólag az oroszokra akarják rányomni. A kommunistákat nem érdekelte a nemzetiség, ők osztályokban utaztak, igaz, amikor bűnbakokat kellett találni, egész népeket képesek voltak áttelepíteni és nem vetették meg a jól bevált zsidózást sem. De azért ne feledjük el, hogy a gulágrendszer kialakítói és működtetői az oszét-grúz Dzsugasvili és az abház-grúz Berija voltak. A málenkij robot begyűjtést az Ukrán Front nevű alakulatok hajtották végre. A Dzsugasvili halála utáni pártvezérek az ukránérzelmű orosz Hruscsov és az oroszérzelmű ukrán Brezsnyev lettek. A kényszermunka-hálózatot pedig a világ előtt az orosz Szolzsenyicin leplezte le. Csak a miheztartás végett, Rituska és Sanyika.

Ha mást mond, már rég lelőtték volna az ukránok. Egyszerűen próbál túlélni, talán így nem őt küldik a előre megdögleni. Bár sokat nem tennék az életére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés