Durván egymásnak esett egy buszsofőr és egy utas a BKK egyik járatán (VIDEÓ)

2023. január 28. 13:24

A vita egy buszjegy miatt robbant ki, szinte csodával határos, hogy nem került sor tettlegességre.

2023. január 28. 13:24
null

„Felb**tad az agyamat, ba**d meg!” – idéz a Szeretlek Magyarország a videóból, amelyen jól láthatóan és hallhatóan nagyon durva stílusban üvöltözött egymással egy budapesti buszvezető és utasa. A vitát az robbantotta ki, hogy

a sofőr nem tudott jegyet adni a férfinak, aki ennek ellenére nem akart leszállni.

A videó a TikTokra került ki és eddig már több mint másfél millió megtekintésnél jár:

@anonymus089012 #bkv #busz #magyarország #magyartiktok #magyar #foryourpage #fypシ #fyp #foryou #nekedbelegyen #pusztuljonaforyouba #pusztoljonforyouba #nekedbee #nekedbelegyen #neked #fy ♬ eredeti hang - ANONYMUS089012

Nyitókép: TikTok 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. január 30. 07:55
Engem eddig mindkét alkalommal engedett felszállni a sofőr. Most már van Budapest Go appom, ha kell esetleg BKV-t használnom, abban veszek jegyet.
zuriktodor
2023. január 30. 07:52
Ahányszor meghallom a "biztonsági őr vagyok" kezdetű mondatot, gondolatban már lendül is a szívlapát.
urga
2023. január 29. 17:32
Még a MÁV is képes arra, hogy megvehessük a jegyet a vonaton abban az esetben, ha a vasúti megállóban, ahol felszálltunk, nincs ilyen szolgáltatás (vagy zárva volt). Mi lenne, ha a kalauz elhajtana minket azzal, hogy kifogyott a nyomtatójából a papír, nem tud jegyet adni, ezért legyünk kedvesek a következő állomásnál leszállni?? Ez persze nem indokolja a durva stílust az utas részéről..
Hyazinth
2023. január 29. 15:59
Ne veszekedjenek kendtek eme eseten, helyette nevessenek ezen: Jean és az úr felszállnak a villamosra. Jön az ellenőr, és kéri a jegyeket. - Mondja, Jean, van nekünk jegyünk? - Nincs, uram. - Sajnálom, ellenőr úr, de nincs jegyünk. - Uram, akkor ebből büntetés lesz. Pénzük van? - Mondja, Jean, van nekünk pénzünk? - Nincs, uram. - Sajnálom, de pénzünk sincs. - Hát akkor mijük van? - Tényleg, Jean, ha nekünk se jegyünk, se pénzünk, akkor mink van? - Bérletünk, uram!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik