A szocialista tervgazdaság ehhez képest, ami itt és most van, egy remekül működő rendszer volt

2023. január 27. 21:16

Juszt László
Facebook
Aki pedig ma Paks 2-vel számol, annak úgy 20 évig minden télen befagy a s…

„»Gőzerővel beindult a magyar villamos-energiahálózat fejlesztése, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a hazai áramtermelés lépést tudjon tartani a fogyasztással. Nem csak a napelemeknél lehet azonban jelentős bővülés, elképzelhető, hogy újra épülhetnek szélkerekek az országban« – nyilatkozta egy neve nincs államtitkár.

Mindezt azzal a hazug, nagyon ócska dumával, hogy: »Finomhangolja a kormány a napelemes tiltást, párhuzamosan működhet a két paksi erőmű.«

»Finomhangolja«??!!! Hát hiszen alig fél éve az egészet befagyasztotta, miután korábban engedélyezte és támogatást ígért. A szélkerekek építését pedig úgy ahogy, van megtiltotta. Aki pedig ma Paks 2-vel számol, annak úgy 20 évig minden télen befagy a s…

Ember legyen a talpán, aki ebben a szédült kormányzati kapkodásban, ebben a talajt vesztett vezetésben bármiféle logikát talál! A szocialista tervgazdaság ehhez képest, ami itt és most van egy remekül működő rendszer volt.”

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Juszt annak idején jól megélt komcsi újságíróként...

Juszt az igazi álaszakértő. Mindenhez is ést, aminek az alapja, valamilyenj netről felfaszolt Blikk szintű információ, amiből többnyire levon valami szenzációs álkövetkeztetést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés