Szír dílert kapcsoltak le a rendőrök a belvárosi drograzzia során

2023. január 24. 21:41
Péntek este tartottak komplex razziát a hatóságok.

Komplex hatósági akciót hajtottak végre pénteken este a fővárosban. A rendőrség adatai szerint tucatnyi embert állítottak elő az V., VI. és VII. kerületben. A tájékoztatás szerint a BRFK és társszervei este nyolctól reggel hatig tartottak folyamatos razziát. Összesen 500 embert igazoltattak, 12 embert kábítószer birtoklása, körözés, ittas vezetés, rongálás vagy járművezetés tiltott átengedése miatt fogtak el. 

Az akció során 318 gépjárművet ellenőriztek, 205 esetben alkoholszondát is alkalmaztak, amely három alkalommal mutatott pozitív eredményt, így eljárás is indult.

Az egyik VII. kerületi szórakozóhelyen a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt elfogtak egy 52 éves, magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgárt. A nyomozók összesen bruttó 165 gramm különböző kábítószergyanús port és tablettákat foglaltak le. Az elsődleges szakértői vélemény a már bevizsgált anyagról megállapította, hogy kokain.

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A fogyasztóknak kábítószer birtoklása miatt kell felelniük, ők szabadlábon védekezhetnek.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már tudom, kikkel van Polt meg az ügyészség!

"Polt ügyészei meg megsemmisítették a schadl páncélszekrényében talált kompromittáló felvételeket ( egy közszereplőről), mert nem tartozott közvetlenül a nyomozáshoz (vesztegetés)."

https://www.blikk.hu/politika/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés