Üzenet a háborúpárti uszítóknak!

2023. január 22. 10:48

Kovács András
Facebook
Undorító dolog egy rózsadombi villából arról papolni, hogy ebben a háborúban vegyünk részt.

„Üzenet a háborúpárti uszítóknak!

Az elmúlt napokban ismét megszaporodott a hazai baloldali és liberális politikusok, valamint az utóbbiakhoz köthető propagandisták köreiben, hogy Magyarország most már tényleg aktívan lépjen be az orosz-ukrán háborúba. Szerencsére az Orbán-kormány élből lesöpri ezeket a felvetéseket, és kiáll az eddig vitt politikája mellett. A háborús uszítók figyelmébe pedig egy dolgot mindenképpen ajánlanék.

Meglehetősen undorító dolog egy rózsadombi, vagy egy Sváb-hegyi villából arról papolni, hogy ebben a háborúban vegyünk részt. Undorító, hogy ezek az alakok erkölcsi és morális szólamokat zengedeznek arról, hogy azon ukránok oldalára álljunk, akik lábbal tiporják a még Kárpátalján maradt magyarság jogait!

Felületesen nézve az 1500 kilométerre húzódó front valóban messze van a magyar határtól. Azonban, ha ebbe a konfliktusba aktívan beszállunk, akkor nagyon könnyen akár Magyarország is csatatérré változhat. Sokan erre azt mondják, ostobaságokat írok. Pont nekik tanácsolom, hogy egy percig ne higgyék el, azoknak a szavát, akik azt mondják, hogy hazánknak semmilyen bántódása nem lehet ebben a háborúban. A valóság az, hogy nagyon is lehet. Olyan gyorsan pokollá válhat az életünk, amit elképzelni sem tudunk. 1944. januárjában senki sem gondolta, hogy egy éven belül Magyarország egy romhalmaz lesz. Pedig az lett.

Akik álomvilágban élnek a rózsadombi villájukban, azok tényleg nem gondolnak bele szavaik és tetteik súlyába. Jó lenne, ha elhallgatnának ezek a háborús uszítók, de az igazán hasznos az lenne, ha ők járnának elől jó példával, és ha ennyire tetszik nekik ez a háború, akkor még a mai nap elindulnának a frontra.”

Nyitókép: Kovács András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés