Molnár Csaba: Az „árnyékkormány” pontosan tudja, hogyan lehet leszámolni az élelmiszerdrágulással

2023. január 18. 16:45
A Gyurcsány-párt politikusa szerint „az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban”.

A Demokratikus Koalíció szerint a friss Eurostat adat újabb bizonyítéka annak, hogy az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban – olvasható a Demokratikus Koalíció Molnár Csaba aláírásával ellátott közleményében. A párt politikusa szerint ide vezetett a forint gyengítése, a magas államadósság, és a 12 éven át tartó lopás, ami miatt az Európai Unió felfüggesztette a Magyarországnak járó pénzek kifizetését.

Ezek együtt okozzák most az orbáni inflációt, ezeknek a következménye sújtja most a magyar családokat”

– olvasható a közleményben. Molnár szerint az „árnyékkormány” pontosan tudja, hogyan lehet leszámolni a történelmi élelmiszerdrágulással: a forint erősítésével, egy euróbevezetési céldátum kitűzésével, a korrupció felszámolásával és „az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzek megszerzésével végre magunk mögött hagyhatjuk az orbáni inflációt” – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az árnyékkormány pontosan tudja, hogy ha ők lennének hatalmon, megszűnne a lopás mantrázása, a pénzek visszatartása, a forint árfolyamának rángatása. Megszűnne a gazdasági nyomásgyakorlás. Elfelejtődne a jogállam, és demokrácia, mint mérce a kormánnyal szemben. Cserében kérnének tőlük valamit, elvégre 2010 óta támogatják őket. Na, ez kerülne nekünk sokba, azt viszont az Orbán kormány hagyatékának állítanák be.

Az árnyékkormány jöjjön ki a fényre. Nem mer, mert elolvad a a vaj a fején.

.......az árnyék emberek

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés