Sikerült egy szorongásos társadalmat létrehozni nyugaton

2023. január 18. 13:30

Kötter Tamás
Facebook
És mit tesz a zöldek uralta német állam? Hát erőszakot alkalmaz.

„A forradalom megeszi a saját gyermekeit! Egy felülről indított forradalom amit a német elit éveken keresztül mellszélességgel támogatott ezt a képtelen helyzetet hozta létre:

»A környezetvédők szerint a falu lerombolása és a garzweileri bánya kibővítése hatalmas mennyiségű üvegházhatású gáz kibocsátását eredményezné. A berlini kormány szerint ugyanakkor a szénre Németország energiabiztonsága érdekében van szükség.« (Forrás Mandiner)

A klímaipar és az általunk megvásárolt, őket támogató globális média, média elit és a neomarxista kulturális elit egy felülről indított zöld forradalmat erőltetett rá az egész világra. Klíma katasztrófa, klíma vészhelyzet és még sorolhatnánk a különféle apokaliptikus jelzőket, amelyekkel sikerült egy szorongásos társadalmat létrehozni nyugaton. Ez a társadalom aztán bőszen támogatta a saját jólétét fenntartó iparágak és az energiaszektor leépítését, melyet képtelen volt, mert fizikai képtekenség, zöldenergiával pótolni.

Miközben az általuk kiképzett zöldaktivisták és az ezen »élcsapat« által vezetett zöldrettegők a forradalom eredeti célkitűzéseért harcolnak, a hatalomra jutott zöldpárt a saját maga okozta káosztól való végső kétségbeesésében a legpusztítóbb energiaforrások felé kénytelenek fordulni, melyeknek már a feltárása is pont a megmenteni kívánt földnek okoz gyógyíthatatlan sebeket.

És mit tesz a zöldek uralta német állam? Hát erőszakot alkalmaz.

És mit tesz a baloldal által leuralt média? Hát elítéli a saját kreálmányait és helyesli az erőszakot.

Érezzük a helyzet tragikomikus voltát?! Ezért nem engedhetjük, hogy hazánk is beteges, valóságtól elrugaszkodott baloldali ideológiák játszótere legyen!”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lützerath-ban azok a rendőrök, akik nem ragadtak bele a sárba, agyba-főbe verték a tüntetőket. Cuki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés