A rendőrségnek sikerült elfognia azt az alakot, aki kb. egy éve zaklat

2023. január 13. 13:10

Gábor György
Facebook
Minduntalan azt követően érkeztek ezek az episztolák, hogy a Mandiner nevű kloákanyílás közzétette a Facebookra írt szövegeimet.

„Ma 9.30-ra be kellett mennem a XI. kerületi Rendőrkapitányságra (ennek az állományába tartozott a meggyilkolt fiatal rendőr), ahol megtudtam, hogy a rendőrségnek sikerült elfognia azt az alakot, aki kb. egy éve zaklat az ismeretlen címről (címekről) érkező kéretlen leveleivel, felidézhetetlen mocskolódásaival, a Stürmer színvonalát is felülmúló gyalázkodásaival, nyilas hangvételű zsidózásaival, de akadt a levelek között életveszélyes fenyegetés is, úgy bizony, ám kivétel nélkül minduntalan azt követően érkeztek ezek az episztolák, hogy a Mandiner nevű kloákanyílás közzétette a Facebookra írt szövegeimet.

És – egyfelől – megtapasztalva a rendőrség becsületes hozzáállását, sikeres munkáját, emberségét és empátiáját, másfelől látva a rendőrség folyosóira kitett mécseseket, s az aljas módon meggyilkolt kollégájuk fényképe előtt megrendülten álló kollégákat, akik nap mind nap ilyen vagy ehhez hasonló helyzeteknek vannak kitéve, nekem ne jöjjön a miniszterelnök emitt a »jó hírrel« és az evangéliummal, hanem tegye a dolgát és a kötelességét, s végre legyenek a rendőrök tisztességesen megfizetve.”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tündérkém! Tehát én kloákanyilást olvasok, kommentelek? Ráadásul amelyik pontosan a te szövegedet hozza le, nem tesz hozzá, nem vesz el belőle.
Menj a picsába!

Gyuri, szerinted a mandi kloáka nyílás? És a te írásod jön ki rajta? Ezek után minek tartod a saját írásodat? Tojásnak vagy ürüléknek? Szerintem a másodiknak, már csak a stílusjegyeid és a tartalom miatt is... Ezzel (is) magad minősítetted...

Mármint egy drogos , aki arra sem emlékszik, hogy drogozott? Az inkább a ti kutyátok kölyke.

Még ilyen diktatúrát! - Ahol a rendőrség nem a diktatúrázó Gábor Györgyöt, hanem a zaklatóját gyűjti be.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés