Pedofilokkal szimpatizáló színdarabot támogat a német állam

2023. január 3. 9:32

Alapjogokért Központ
Facebook
A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt.

„A pedofíliát és a pedofilokat megértő hangnemben bemutató színdarabot készítenek a »Theater unterm Dach« színházban, melyet a berlini városi tanács és egy német állam által finanszírozott művészeti program is támogat.

Az elmúlt években számos alkalommal találkoztunk olyan esetekkel, amikor különböző NGO-k vagy aktivista csoportok megpróbálták normalizálni a pedofíliát, mondván, hogy ez is csak egy szexuális irányultság. Azonban ez az első európai eset, amikor mindezt adófizetők pénzéből teszik.

A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt. Cikkében Malone szexuális irányultságként hivatkozik a pedofíliára, a színdarab készítői pedig egyenesen azt állítják, hogy »durva leegyszerűsítések és bűnügyekkel kapcsolatos félreértések alakították ki a pedofilokról a társadalomban jelenleg élő képet«. A pedofíliát propagálni igyekvő liberálisok álságos céljaik elérése érdekében ismét a nyelvmágia eszközéhez folyamodtak és konzekvensen »kiskorúakhoz vonzódó személyeknek« nevezik a pedofilokat.

Újra kiderült, hogy az LMBTQIA2+ propaganda nem ismer határokat. Számos konzervatív gondolkodó évek óta próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy ez egy rendkívül veszélyes irány, de a liberális véleményterror mindegyiküket kirekesztő bigottnak minősítette. Az elmúlt évek során általánossá vált az a gyakorlat, hogy a progresszió élharcosai mesterségesen kiragadott példákon keresztül próbálnak érzékenyíteni morálisan elfogadhatatlan viselkedésformák iránt. Ez a taktika akkor is megütközést kelt, ha felnőttekre irányul, ám mára nyilvánvalóvá vált, hogy gyermekek kerültek a célkeresztbe, hiszen a haladárok a legalantasabb bűncselekmény, a pedofília védelmére keltek.

Ha Magyarországon teret engednénk a gender propagandának, akkor a mi gyerekeink is veszélybe sodródnának.”

Nyitókép: Indraneel Chowdhury / NurPhoto / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés