Deutsch: Verhofstadt tőről metszett magyargyűlölő, az EU családon belüli erőszakot követ el

2022. december 11. 10:36
Szó sincs arról, hogy az európai értékek védelmében lépnének fel, jelentette ki a Fidesz politikusa.

„Családon belüli erőszakot követ el” az Európai Unió akkor, amikor továbbra is visszatartja a hazánknak járó forrásokat Deutsch Tamás szerint. A Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában arról beszélt, Brüsszelnek nem a Budapest által tett 17 vállalás teljesítésével, vagy a jogállamisággal van gondja, hanem azzal, hogy a bevándorlással, a szankciókkal és a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban hazánk nem hajlandó elfogadni a brüsszeli bürokrácia erőszakos törekvéseit. 

A politikus a műsorban kifejtette,

szó sincs arról, amit évek óta hazudik a brüsszeli bürokrácia, hogy az európai értékek és a demokrácia védelme miatt lép fel

a lengyelekkel, a magyarokkal, a románokkal, a bolgárokkal és a horvátokkal szemben, mert probléma van a jogállamisággal. Ehelyett arról van szó, hogy mindaddig, amíg ezek az országok nem engednek, amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja rájuk erőltetni az akaratát, addig ezeket az országokat – elsősorban Lengyelországot és Magyarországot – Brüsszel büntetni fogja – idézi a Magyar Nemzet. 

Deutsch Tamás szerint arról van szó, hogy egy politikai közösség követ el családon belüli erőszakot, ami az egyik legdurvább bűncselekmény. Hangsúlyozta, a brüsszeli bürokraták mindenképp rá akarják kényszeríteni akaratukat a magyar emberekre olyan kérdésekben is, amelyben a magyar társadalomban párthovatartozástól függetlenül konszenzus alakult ki. 

Példaként említette az illegális migrációt. Mint mondta, ebben a kérdésben a magyarok 85-90 százaléka egyetért, nemet mond az illegális migrációra, valamint fenntartaná a gyermekvédelmi törvényt és elutasítja a szankciós politikát.

Deutsch Tamás szerint megdöbbentő, hogy az Európai Parlament egyik szocialista alelnökének lakásán hatszázezer eurónyi kenőpénzt találtak a belga rendőrök. 

Az a kép rajzolódik ki, hogy az európai baloldal rendszerszintűen, az Európai Unión kívülről hihetetlenül nagy összegeket kap, hol dollárban, hol euróban. Láthatóan Európán kívüli érdekcsoportok finanszírozzák őket” 

– fogalmazott. 

Guy Verhofstadt megjegyzéseit kommentálva a Fidesz politikusa arról beszélt, 

Túl a vérlázító tartalmon, ismét jelét adta, hogy tőről metszett magyargyűlölő”. 

Mindezt arra reagálva jelentette ki, hogy a belga liberális politikus korábban azt követelte, valahányszor hazánk ellenkezik az Unióval, el kell venni a nekünk járó forrásokat. 

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Deutsch elmondta, hogy az unió miért nem ad pénzt. Neked persze mást mondanak, ráadásul cigánykodnak, amikor a kialkudott megoldás teljesülése után cigány módra még valami mást is kérnek.

Ez rátok ugyanígy mondható. Nagyszerűen leírtad az idegenek iránti szervilizmusotokat. Ez a család nem tűri a másságot, a központilag előírt gondolkodástól való eltérést, miközben a liberalizmusról, toleranciáról beszélnek. Látod, alapfogalmakkal nem vagy tisztában,

Az EU föderatívnak hirdetett szerkezete valójábn diktatúra. Megsemmiti az egyetlen objektív mércét, a tagállamok népeinek demokratikus szavazati eredményét. S ettől kezdve ajtó-kapu nyitva az önkényes balos pártpolitikai érdekérvényesítésnek. Valójában tehát nem Orbán ellen harcolnak, hanem ellened, aki nekik nem tetsző módon szavaztál!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés