Rászorulóknak szervez közös ebédet és gálaünnepséget sztárparádéval a parlamenti imacsoport

2022. december 10. 19:00
Tunyogi Bernadett, Radó Denise, Fejes Katica és Kautczky Armand is fellép a karácsonyi jótékonysági rendezvényen.

Karácsonyi jótékonyság rendezvény szervez a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány a budapesti Magyar Szentek Templomában. A december 11-én sorra kerülő eseményen (14:45-től) ingyenesen látogatható gálaműsorral kedveskednek, melyet Radó Denise Jászai-díjas, Érdemes Művész és Nádas György vezet. 

A fellépők között lesz Tunyogi Bernadett, Kautzky Armand, Kocsis Judit, Bot Gábor, Mérai Kata, Román Judit, Barabás Lencsi, Lőrincz Judit, Nádai Beatrix, Sebestyén Csaba, Kertész Marcella, Czikora László, Katona Attila, Fejes Katica, Harna Péter és a szolnoki,, Sok a duma" színpad tagjai, Deme Gábor és Illár Dániel.

A gálaműsor bárki számára látogatható. A rendezvény előtt, 12:30-tól a rászorulókat közös ebédre és ételosztásra invitálja az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye karitászszervezete, a Csak Egyet Szolgálat, továbbá a Új Fészek Alapítvány. 

Az esemény fővédnöke Dr. Vejkey Imre, a Magyar Parlamenti Imacsoport lelkivezetője. A záróimát a fővédnök és Écsy Gábor, a templom plébánosa, az Országos Katolikus Karitász igazgatója mondja el. 

 

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés