Putyin, a részeg

2022. december 9. 14:15

Kontra
Facebook
Ha elhinnénk, amit a sajtóban olvastunk akkor a részeges Putyin ötféle halálos betegségben szenved.

„Az ukrán-orosz háború minden korábbi fegyveres konfliktusnál nagyobb médiafigyelmet kap. A tényleges eseményekről szóló beszámolókon kívül naponta születnek nevetséges, ijesztő és szürreális álhírek, pletykák.

Ha mindent elhinnénk, amit a haladó sajtóban olvastunk az orosz elnökről azt kéne feltételeznünk, hogy a részeges, ideggyenge Putyin már legalább ötféle halálos betegségben szenved, leghűbb szövetségesei mind elpártoltak tőle, hatalmát már csak gyilkosságokkal tudja stabilizálni és már csak órái vannak hátra. Nem csodálkoznánk, ha jövő héten megjelenne egy jelentés az ukrán hírszerzéstől, ami szerint Oroszország első embere valójában kerekesszékes, fekete, vak hölgy, aki gyűlöli a zsidókat, ezért Ukrajna után Izraelt fogja megtámadni.

Nem lenne sokkal nevetségesebb, mint az az állítás, hogy Putyin részegen nyilatkozik a nyilvánosságnak.”

Putyin részegen tartott előadást az ukránok szerint (Videó!)

Vlagyimir Putyin „részegnek" tűnt, amikor egy újságíróknak tartott beszédében Ukrajnát vádolta az orosz rakétacsapások miatt. Az Index szúrta ki azt a Twitteren megjelent videót, amelyen az orosz elnök azzal vádolta Ukrajnát, hogy a Moszkva által kirobbantott háború során többször is provokálta Oroszországot. „Most nagy a zaj a szomszédos ország energetikai infrastruktúráját ért csapásokról.

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korrekt. A nyugati liberális mainstream sajtó teljesen hülyének nézi a saját olvasóit. Vagy azok is? Végül is, mindenki azt kapja, amit megérdemel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés