A liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását

2022. december 9. 10:15

Szijjártó Péter
Facebook
Ha egy közép-európai ország vétózik, az az európai egység szétverése, ha pedig a nyugat-európaiak vétóznak, akkor az rendben van.

„Tegnap szavaztak az EU-tagállamok Brüsszelben Horvátország, Románia és Bulgária csatlakozásáról a Schengen-övezethez. Horvátország felvételt nyert, de Románia és Bulgária nem csatlakozhat, holott mindketten megérdemelték volna, hiszen keményen védik határaikat és sokat tettek az illegális migráció megfékezése érdekében.

Akkor mégis miért nem csatlakozhattak? Nos, azért, mert egy-egy tagállam – Ausztria illetve Hollandia – megvétózta a csatlakozásukat. Mindenki más támogatta.

S hol vannak ilyenkor a hivatásos károgók, az EU egységéért aggódók, az egyhangú döntéshozatalt eltörölni akaró EP-képviselők, hol vannak a liberális mainstream jajveszékelő újságírói, hol vannak a brüsszeli bürokraták, a liberális kormányok miniszterei???

Hasonlítsuk össze ezt a mostani csendet azzal a hangzavarral, ami minden egyes magyar nemzeti álláspontot kísér a brüsszeli vitákban.

A liberális mainstream ismét leleplezte mérhetetlen képmutatását: ha egy közép-európai ország vétózik, az a világvége, az európai egység szétverése, ha pedig a nyugat-európaiak vétóznak, akkor az rendben van…”

Az osztrákok megtorpedózták Bulgária és Románia schengeni csatlakozását

Címlapfotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az osztrákoké nem vétó, hanem csak nem fogadták el, nem támogatták, nem értettek egyet......stb

Jogos, kivéve, hogy ezek nem liberálisok (John Stuart Mill és a többiek forognak a sírjukban), hanem újkommunisták. Olyanok, akik kiegyeztek a nagytőkésekkel (Marx is forog a sírjában, különösen, amikor szobrokat emelnek neki), és most azok érdekében akarják felforgatni a világot, s kapnak tőlük ajándékba politikai stallumokat, meg saját homokozót, ahol a 'munkásosztály' helyett hódolhatnak a szexuális perverzióknak.

Nincs baj. Nem értetted meg a humorom. Ugyan a vigyor lemaradt.

Úgy. Pont olyan.

Persze, hogy van. Ellentétes az érdekeikkel. Ott van pl Románia. Tengwrpartja és kikötője van. Ha tagja Schengennek, akkor oda is jut a vámbevételekből. Nyugat Európa érdeke legális, a miénk nem.

Na pont ezért szavaztam anno, a belépés ellen. A kettős mérce miatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés