Nemes egyszerűséggel ELÉG VOLT ebből a nyugati pofátlanságból, arroganciából és pökhendiségből!

2022. december 9. 19:58

Deutsch Tamás
Facebook
Szórakozzanak mással, vagy magukkal!

„Bulgáriát és Romániát Brüsszel már több mint 10 éve csuklóztatja, hogy a két ország a schengeni övezet tagja lehessen. Brüsszel minden elképzelhető és elképzelhetetlen feltételt megfogalmazott, a bolgár és román emberek pedig minden csuklóztató feltételt szépen sorban és maradéktalanul teljesítettek.

Ezek után fogta magát két öntelt és beképzelt nyugati tagállam és megvétózta Románia és Bulgária schengeni csatlakozását. Megvétózta! Átverte, becsapta a két ország összes polgárát.

Jól ismert történet.

Lengyelországgal megállapodást kötött az Európai Bizottság, a lengyelek mindenben a megállapodásnak megfelelően jártak el, majd Brüsszel fogta magát, fityiszt mutatott Lengyelországnak, átverte a lengyeleket és a megállapodás ellenére egyetlen eurocentnyi fejlesztési pénzhez nem jutott hozzá az ország.

Magyarország 17 vállalást tett a jogállamisági eljárás lezárása érdekében, határidőre és maradéktalanul teljesítettük a vállalásainkat, hogy aztán a brüsszeli bürokrácia változatlanul ugyanazt a büntetést javasolja a magyarok ellen, mint amiről már a vállalások teljesítése előtt is döntött.

Nemes egyszerűséggel ELÉG VOLT ebből a nyugati pofátlanságból, arroganciából és pökhendiségből!

Szórakozzanak mással, vagy magukkal!

Ennyi!”

Mérgesek a románok, Ausztria bojkottjával fenyegetnek

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos, ez nem több egy jogos, de tehetetlen felháborodásnál. Brüsszel csakugyan az új Kreml, de egyelőre nem látszik a diktatúrájukból kiút.

El kell érni, hogy ők is támogassák a mi szankcióinkat.

Pillanatnyilag magánosan NEM opció a kilépés.

A tét sokkal inkább a pőre megmaradás, az elhúzódó háború következményei beláthatatlaniok. Ezt sokan nem látják, pl. a tüntető pedagógusok a megbolondított, erre kapható diákjaikkal.

Pénzt, azt vszg, nem fogunk kapni, bármit teszünk. Ha visszajönnének a Ripacsék, akkor pedig hiába jönne a pénz, lehet összehasonlítani, mivel gazdagodott a népség-katonaság és az ország 2010 óta és mire jutott a nemzeti vagyon nyűgétől való megszabafdítás során az MSZP-SZDSZ kormányok alatt.

Mire juthattunk volna egy nemzeti minimumban egységes ellenzékkel, a folymatos hadviselésük NÉLKÜL az Orbán kormány irányította Magyarország ellen??

Ráadásul teljesen hülyeséget beszél:

"...Elfogadta az Európai Unió Tanácsa Lengyelország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét. Ezzel eldőlt, hogy Lengyelország az teljes előirányzott összeget, azaz mind a 35,4 milliárd eurót megkapja. Ebből 23,9 milliárd euró vissza nem térítendő támogatás és 11,5 milliárd euró kölcsön...2022.06.17"

Lehet, hogy Tompika nem követi az eseményeket és ezért még fizetést is kap???

Értem, de akkor mi az a pénz, amit az általam talált cikkből idéztem??
Az sem kevés pénz.

Még mindig nem értem, hogy akkor mi van azzal a pénzzel amiröl az idézett szöveget találtam??

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés