Tisztelt Szabó Tímea, kérem, ne használjon többes számot!

2022. december 8. 18:56

Szabó S. András
Magyar Nemzet
Elfogadom, ahogy a választópolgárok többsége szavazott, de nem értek egyet vele.

„Nem kívánok most felsorolást adni az általam kifogásolható intézkedésekről, csupán egy tényezőt említek. Ez pedig Szabó Tímea országgyűlési képviselő, a kimutathatatlanul alacsony támogatottságú Párbeszéd társelnöke működése, szóbeli és írásos megnyilvánulásai. Az a zsigeri gyűlölet, ami belőle árad a nemzeti-konzervatív-keresztény elkötelezettségű emberekkel szemben.

Mi jellemzi Szabó Tímeát? A balliberális elit mérhetetlen felsőbbrendűségének hirdetése, a kioktatás, a tőle eltérő nézetet valló emberek sárba tiprása, a kormány ostorozása, annak minden döntésének kifogásolása, kicsúfolása, nevetségessé tétele, az összevissza hazudozás. A tények elferdítése nyilvánvaló félrevezetési szándékkal. Az alapvető erkölcsi tartás hiánya érződik mindig és minden szavából, mondatából. S most mi, III. kerületi polgárok mit olvashattunk tőle a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumból az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba átigazoló diáklány, Pankotai Lili kapcsán? Azt írta Szabó Tímea a diáklánynak, hogy az egész III. kerület szeretettel fogadja.

Hát nem! Azt hiszem, súlyos tévedésben van. Tisztelt Szabó Tímea, kérem, ne használjon többes számot! Engem például nem kérdezett meg és még elég sok embert sem a kerületünkben, olyanokat, akiket mélységesen felháborított az a viselkedésmód és a közlés tartalma, amit Pankotai Lili megengedett magának. A trágárság, a primitívség, annak figyelmen kívül hagyása, hogy mit szabad egy józanul viselkedő fiatalnak és mit nem. Mert valahol van egy határ, egy erkölcsi limit, amit nem szabad átlépni, ami alá nem szabad süllyedni.”

Pankotai Lili: Alapvetően pont mostanában szoktam le a csúnya beszédről

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetértek.
Timi-kém vállalhatatlan.

Nem érzed eszméid között az űrt? Pankotai Lili és noÁR alpári stílusában kell harcolni a színvonalas oktatásért? Ők jelentenék a színvonalat?

Nomeg ha már törpepárt, a KDNP vajon hány szavazatot kapna, ha önállóan indulna???

Ja. Mint Fidesz-KDNP jelölt. Én az önálló (!!!) KDNP-röl írtam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés