Orbán Viktor a helyszínen nézi meg a világbajnokság döntőjét

2022. december 8. 21:38
A miniszterelnök a FIFA meghívottjaként utazik Katarba.

Abdulla bin Nasser Al-Dosari, Katar állam budapesti nagykövete egy fővárosban tartott protokolleseményen beszélt arról sajtóhírek szerint, hogy Orbán Viktor a jövő héten az öböl-menti államba utazik, hogy a helyszínen nézze meg a katari világbajnokság elődöntőit és döntőjét. 

Orbán Viktort is meghívták a katari világbajnokságra

Mint arról beszámoltunk, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elmondta, amikor Orbán Viktor ideje engedi, hivatalos vendégként, a FIFA meghívottjaként részt vesz a vb-n. Az elődöntőket kedden tartják, a bronzmeccs jövő szombaton lesz, míg a döntő vasárnap. 

Fotó: Facebook

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt tudtam, hogy sok buta, rosszindulatú, irigy ember él Magyarországon, de hogy ennyi? Miért kell ezekre reagálni direktben?

De jó, hogy új nicket találtál magadnak, amit kiixelhetek.

Csodálatos, hogy ennyien így verik magukat erre a hírre. Ez gyakorlatilag egy félnapos út. Ha vasárnap reggel indul, estére itthon van. Van kb 6 óra a forradalom kirobbantására a vb döntő alatt. Csak ügyesen ám!

Akkor ez a forradalom is hamvába fog halni. Értékelném, ha adnának a VIP páholyban róla vágóképet, különösen ha szotyizik is közben, mint '98-ban. :) Akkor a propisajtónak egy hétig lenne miről írnia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés