Tömegverekedés a török parlamentben: az egyik képviselő intenzív osztályra került (VIDEÓ)

2022. december 06. 21:14

Elszabadultak az indulatok a keddi ülésnapon.

2022. december 06. 21:14
null

Kedden olyan heves vita zajlott a török törvényhozás épületében, hogy a parlamenti képviselők egymásnak estek. Egyikük, Hüseyin Örs súlyosan megsérült: egy fejre mért ütés után sokan romlott az állapota és kórházba szállították. Miután állopota ott sem javult, intenzív osztályra helyezték.

A vita a jövő évi költségvetésről szólt és a heves vita torkollt verekedésbe. A DHA hírügynökség szerint Örs szívproblémákkal küzd és elővigyázatosságból került kórházba. Törökországban javában zajlik a kampány, ugyanis nyáron elnök- és parlamenti választásokat is tartanak. 

– mondta Kursat Zorlu, a megtámadott politikus párttársa.

Nyitókép: Adem Altam/AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. december 07. 12:01
"Tömegverekedés a török parlamentben" Orbán mindenhol csak felfordulást csinál. :-)
bölcsbagoly
2022. december 07. 11:41
Sorosék Ankarában is megpróbálják keverni a fekáliát! Erdogán is a torkukon akadt!
Alcofrybas
2022. december 07. 08:31
Türk virtus. Nálunk is voltak ilyenek, persze inkább játszásdiból, nem igazándiból. Amolyan „Fogjatok le, mert...! Fogjatok le...! NA, fogjatok már le! Na végre, lefogtatok!” – szinten. Mi kultúrnép vagyunk. Hangemberek. A Hang elég, mint a Dűnében.
pemete jakab
2022. december 06. 21:52
"Tömegverekedés a török parlamentben: az egyik képviselő intenzív osztályra került" Azért erről a magyar képviselőket ne tájékoztassák, mert akkor még veszélyességi pótlékot is megszavaznak maguknak. Igaz, indokuk mindig lesz emelni a saját apanázsukat. Nemrég éppen a rossz gazdasági helyzet miatt emelték drasztikusan kormánytagok, államtitkárok járandóságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik