Beöltözött Mikulásnak Nógrádi György, a szakértő a Budai Gyermekkórházba látogatott

2022. december 06. 20:29

Új szerepben mutatkozott be a biztonságpolitikai szakértő.

2022. december 06. 20:29
null

Cs. Király Tamás, az Ultrahang Youtube-csatorna műsorvezetője számolt be arról közösségi oldalán, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel a Budai Gyermekkórház Gyermekrehabilitációs Osztályát.

Azonban Nógrádi „inkognitóban”, Mikulásnak öltözve érkezett meg a kis betegekhez.

A bejegyzésből kiderült, hogy a gyermekeknek kis ajándékkal kedveskedtek. „A hallgatók adományait kiegészítve három televíziókészüléket is adományoztunk az osztálynak, melyre nagy szükségük volt, hiszen a szórakoztatáson túl a gyerekek fejlesztésére is tudják használni” – írta Cs. Király Tamás.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép:Cs. Király Tamás Facebook-oldala

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2022. december 07. 09:44
Tisztelt olvtársak figyelmébe ajánlom Király Tamás interjúját kedvenc Noárunkkal: https://www.hitradio.hu/pedagogus-tuntetes-nemes-ugy-vagy-noar-brandepitese-molnar-aron/
counter-revolution
2022. december 07. 08:00
Szép tőle!
Gecorbi
2022. december 07. 06:41
Biztos O1G küldte, tartson almosító dumákat a nemet váltani akaró ovisoknak
Agnieszka
2022. december 06. 23:56
Brávó (és köszönet, jó helyre ment)! Nem könnyű betegnek lenni, kisgyereknek különösen, mert nehezen realizálják, h. a jövő a gyógyulás, ez elmúlik. Sajnos, tényleg nem mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik