Dömötör Csaba: Három nagy reményünk van a következő évre

2022. december 06. 22:59

Az államtitkár azt mondta: legyen reményünk, hogy a 2023-as évet a kialkudott béke határozza majd meg eltévedt rakéták helyett.

2022. december 06. 22:59
null

Nagy reményekről és új lapokról beszélt legutóbbi parlamenti felszólalásában a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. Dömötör Csaba kijelentette, hogy nagy reményük, hogy

„Először is abban, hogy Brüsszelnek nemcsak belátása, hanem kellő ereje is lesz ahhoz, hogy jobban figyelembe vegye, hogy mi jó Európának és mi nem” – húzta alá az államtitkár.

Majd azzal folytatta, hogy „nagy reményünk az is, hogy a hazai ellenzéknek, a baloldalnak lesz ereje leválni a külföldi elvárásokról, a dollárinfúzióról”.

Nem várt rakéták helyett béketárgyalásokon kialkudott béke

Dömötör Csaba gondolatait végül azzal zárta: „végül legyen reményünk arra, hogy a 2023-as évet a nem várt rakéták helyett inkább

Az államtitkár vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. december 07. 14:46
Az első, hogy ti eltűntök. Az már a többit megalapozza.
Lajoss
2022. december 07. 14:14
Döme,Moszkvában verd a nyálad a békéért!
Wotan
2022. december 07. 08:04
Szerintem maga az államtitkár úr sem gondolja komolyan amiket mondott. 1. a háború még hosszú ideig ( de legalábbis amíg az USA akarja) folytatódni fog. 2. Az EU-tól már semmit sem lehet várni pénzt meg főleg, mert a cél a magyar és a lengyel kormány megbuktatása ha kell a gazdaságaik bedöntése árán is. 3. Maga OV mondta a rádió interjúban hogy mindenki kösse fel a nadrágot mert a 2022-es év még istenes volt ahhoz képest ami jövőre ránk vár.
Tommaso
2022. december 07. 07:45
Dömötör Csaba: Három nagy reményünk van a következő évre. Orbán, alkalmatlan kormánya, és velejéig korrupt bandája eltűnik. Ez három. Elég röhejes, hogy pont a mindenkivel harcoló Orbán-kormány beszél folyton a békéről. Aminek még hosszú hónapokig SEMMI ESÉLYE. Putyin most nyilatkozta, hogy Oroszország még nem érte el a céljait, ami valszeg ukrán területek végleges elrablása. Ukrajna viszont nem adja azt, ami az övé. R-Go: A HÁBORÚ - hiába szeretne mindenki békét -- FOLYTATÓDIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik