Kifejezetten élvezem Orbán pénteki rádiónyilatkozatait

2022. december 06. 13:31

Mert lehet, hogy a kormányzása száz sebből vérzik, de humora, az van! Csak pályát tévesztett szegény.

2022. december 06. 13:31
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Kifejezetten élvezem Orbán pénteki rádiónyilatkozatait. Persze ha úgy hallgatnám, mint a felelős miniszterelnök hiteles tájékoztatását az állampolgárok számára, a guta kerülgetne. De mint stand up comedy-t roppant szórakoztatónak találom.

Jó, nem egyedül áll (ül) a színpadra: egy rémült rádiós néha vékony hangon életjelt ad magáról, de ő is tudja, nem azért van ott, hogy kérdezzen. Pláne, ha legközelebb is ott akar ülni. Valójában monológról van szó.

Most is felülmúlhatatlanul vicces volt. Meg kellett nyugtatnia híveit, hogy továbbra is utálja »Brüsszelt«, az csak a látszat, hogy pénzért kuncsorog. Illetve ha kuncsorog is, két kuncsorgás között továbbra is megvan a véleménye róluk. »Európa sötét erdőben bolyong« -jellemezte a szerencsétlen hülyéket. (Utoljára ilyesmit Dante mondott »az emberélet útjának felén«, dehát Dante a fasorban sincs Orbánhoz képest.) Eszerint mi meg ész nélkül loholunk utánuk a sötét erdőbe, hogy felkapkodhassuk az aprót, ami bolyongás közben kipotyog a zsebükből.

Ennél is jobb volt a magyarázat, hogy ugyan, mi az ördögnek vétózza meg az (állítólag utált) multik nagyobb adóztatását. Nem hinnék, a demokrácia miatt! »A választók azért szeretik a demokráciát, mert abban ők döntenek arról, ...milyen adórendszert akarnak.« Hát hogyne. Mi, választók ragaszkodtunk a KATA knyírásához is. Fene a gusztusunkat.

A legjobban az tetszett, amikor lesajnálta az ukrán államot, mert az »nem tudja magát működtetni, nem tudja kifizetni az állami alkalmazottakat.« Már majdnem visszakiabáltam a rádiónak, hogy akkor mi van a magyar állammal, amelyik állítólag csak uniós pénzből tudná kifizetni az állami alkalmazott pedagógusokat, de aztán rájöttem, hogy ez is csak poén.

Mert lehet, hogy a kormányzása száz sebből vérzik, de humora, az van!

Csak pályát tévesztett szegény.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kefas
2022. december 07. 19:36
Még az a szerencse, hogy te aztán pályán vagy Ildikó néni.
Ferry63
2022. december 07. 12:26
A sok kommunista faszon élvezzél, mint régen, büdös botoxos vén kurva! Takarodj Már El a büdös picsába, vagy Farkasrétre!
HZ72
2022. december 06. 20:38
Komcsi-náci buzi-geci hazaáruló féreg vagy.
amca
2022. december 06. 19:31
Léderer Ildi Botox Banya. Te perverz vagy. Megírtad a cikket. Több 100 000 ember üvölti: Kapd be a faxom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik