Üzenjük Kövérnek: ez egy kocsma, nem egy parlament

2022. december 6. 8:58

Bartus László
Amerikai Népszava
Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet.

„Minősíthetetlen kocsmai hangvételben kiabálta le Kövér László Szabó Tímeát a Párbeszéd képviselőjét a parlamentben. Szabó Tímea a folyamatosan hazudozó Dömötör Csaba államtitkár szavaira reagált hallhatóan, és ezt nem bírta idegekkel a házmesterek stílusában működő »házelnök«. Az egész magyar parlament paródiája egy igazi parlamentnek, melyben a képviselőknek jogaik vannak, a parlament kontrollt gyakorol a végrehajtó hatalom fölött. De az a stílus, ahogy ezt a kirakatnak szánt álparlamentet igazgatja egy komplett elmebeteg, az méltatlan ennek a háznak a múltjához.

Kövér azt mondta: »Legyen szíves végighallgatni azt, amit az államtitkár úr mond. Világos?« Majd azt mondta ez a gyökér, hogy »Világosan beszéltem? Mert úgy látom, nem érti meg«. Hogy lehet valaki ekkora paraszt? Ez tényleg kocsmai stílus, amit azért vagyunk kénytelenek hangoztatni, mert Kövér ezután azt mondta: »Ez a parlament, nem egy kocsma.« Téved Kövér, mert ez nem egy parlament. Ahol a levezető elnök ebben a stílusban ugatja le a képviselőket, az olyan, mint egy utolsó, büdös, mocskos, felcsúti kocsma. Ezek kocsmát csináltak az egész országból.

Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet. Majd fenyegető hangnemben büntetést ígért, amiben van jártassága. Kövér a szólásszabadság és a véleményszabadság körébe tartozó megnyilvánulást is gyakran milliós bírsággal sújtja. Terrorizálja az ellenzéket, amellyel azért teheti ezt meg, mert a pénz miatt mindent eltűrnek, mindenhez asszisztálnak, kollaborálnak ezzel a fasiszta bandával. De nemcsak Kövér miatt süllyedt kocsma színvonalára a magyar parlament, hanem Orbán egész fasiszta rendszere züllesztette le ennek az eszmének és ideológiának a színvonalára azt.”

„Ez a parlament, nem egy romkocsma" - Kövér László helyre tette Szabó Tímeát

Nyitófotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bartusnak az tetszene, ami anno az ukrán parlamentben zajlott, hogy többször össze is verekedtek a képviselők.
Szegény Bartus, Amerikáig futott, hogy aztán ott is az itteni dolgokon rágódjon, még menekülni sem tud ez a jóember!

Szavazás:

Melyik 2 korrupt, tolvaj pártot utálod a legjobban?

Ebben látod igazad van. Szabó elvtársnő egy komplett elmebeteg. De ezt mindig is tudtuk, csak rá kell nézni, meg kell hallgatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés