Üzenjük Kövérnek: ez egy kocsma, nem egy parlament

2022. december 06. 08:58

Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet.

2022. december 06. 08:58
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Minősíthetetlen kocsmai hangvételben kiabálta le Kövér László Szabó Tímeát a Párbeszéd képviselőjét a parlamentben. Szabó Tímea a folyamatosan hazudozó Dömötör Csaba államtitkár szavaira reagált hallhatóan, és ezt nem bírta idegekkel a házmesterek stílusában működő »házelnök«. Az egész magyar parlament paródiája egy igazi parlamentnek, melyben a képviselőknek jogaik vannak, a parlament kontrollt gyakorol a végrehajtó hatalom fölött. De az a stílus, ahogy ezt a kirakatnak szánt álparlamentet igazgatja egy komplett elmebeteg, az méltatlan ennek a háznak a múltjához.

Kövér azt mondta: »Legyen szíves végighallgatni azt, amit az államtitkár úr mond. Világos?« Majd azt mondta ez a gyökér, hogy »Világosan beszéltem? Mert úgy látom, nem érti meg«. Hogy lehet valaki ekkora paraszt? Ez tényleg kocsmai stílus, amit azért vagyunk kénytelenek hangoztatni, mert Kövér ezután azt mondta: »Ez a parlament, nem egy kocsma.« Téved Kövér, mert ez nem egy parlament. Ahol a levezető elnök ebben a stílusban ugatja le a képviselőket, az olyan, mint egy utolsó, büdös, mocskos, felcsúti kocsma. Ezek kocsmát csináltak az egész országból.

Ilyen stílusban egy házelnök nem beszélhet. Majd fenyegető hangnemben büntetést ígért, amiben van jártassága. Kövér a szólásszabadság és a véleményszabadság körébe tartozó megnyilvánulást is gyakran milliós bírsággal sújtja. Terrorizálja az ellenzéket, amellyel azért teheti ezt meg, mert a pénz miatt mindent eltűrnek, mindenhez asszisztálnak, kollaborálnak ezzel a fasiszta bandával. De nemcsak Kövér miatt süllyedt kocsma színvonalára a magyar parlament, hanem Orbán egész fasiszta rendszere züllesztette le ennek az eszmének és ideológiának a színvonalára azt.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Gy.
2022. december 07. 08:43
Én nem vagyok házelnök, nekem szabad! -Hogy szakadt volna bele a fejed a kurva anyádba, te tapír paraszt hazaáruló senki!!!
1000bocs
2022. december 06. 15:41
Ez az ostoba azt hiszi, itthon senki nem látott még amerikai kongresszusi meghallgatást, kanadai parlamenti vitát, brit parlamenti szócsatát. Tipikus balos. Mond valami nagyot, lelkesen, lihegve, majd ha valaki megmutatná neki mitől ostobaság amit állít még ő sértődik meg hogy a valóság ellentmond neki. ostoba, de szervilis. Nagy, messziről hallható nyelvcsapásokkal hozza a kötelezőt. De hogy ki fizet ezért a szarért?
Csopak
2022. december 06. 14:42
Kussolj te FÉREG!
csulak
2022. december 06. 14:39
rotyog a moslek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik