„Ez a parlament, nem egy romkocsma” – Kövér László helyre tette Szabó Tímeát

2022. december 05. 14:30

A Párbeszéd politikusa nem volt hajlandó végighallgatni képviselőtársát.

2022. december 05. 14:30
null

A parlament hétfői ülésén Dömötör Csaba parlamenti államtitkár Szabó Tímea napirend előtti felszólalására válaszolt, ám a párbeszédes politikus folyamatosan belekiabált Dömötör mondandójába. Végül Kövér László is reagált az ellenzéki politikus viselkedésére. Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott, „legyen szíves végighallgatni, amit az államtitkár úr mond. Világos? Igen, világosan beszéltem? Mert úgy látom, nem érti meg. Pedig 2x2 = 4, ilyen egyszerű”.

A házelnök azt is elmondta: konzekvenciái lesznek annak, ha Szabó Tímea folyamatosan bekiabál. 

– folytatta, majd ismét visszaadta a szót Dömötör Csabának. 

Az esetről készült videót itt tekintheti meg. Érdekesség, hogy Kövér László beszéde alatt is végig hallani, ahogy Szabó Tímea az ő szavába is próbál belekiabálni:

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MIstvan
2022. december 06. 13:11
Szar ember ez a nő.
MIstvan
2022. december 06. 13:10
Szar ember ez a nő.
syphax
2022. december 06. 04:59
SZ.T. EGY REPCSES POFÁJÚ ÚTSZÉLI KÚÚRVA. NEM TUDJA HOL VAN, NEM VOLT GYEREKSZOBÁJA ÉS MINT ILYEN SZÖRNY-KÉPZŐDMÉNY KIDOBANDÓ(!!!)--NYILVÁNOSAN ERŐSZAKOSAN ÉS MEGSZÉGYENITŐ MÓDON-A MAGYAR PARLAMENTBŐL. A RÁKÓCZI TÉRI STRICHELŐK KÖZÖTT ÉS A KUPLERÁJOKBAN VAN A HELYE AZ ILYEN--DE MÉG OTT SEM--ENNEK A MÉGY ÁLLATNAK SEM NEVEZHETŐ LÉNYNEK, MERT TŐLE MÉG EGY GANAJTÚRÓ BOGÁR IS KÜLÖNB. BFÚJ! ÉS BOÁH!!!
Jooee
2022. december 05. 20:51
Szerintem még ki kellett volna nyomni ennek a kurvának néhány százezres bírságot, hogy jobban a fejébe vésse, hogy mi a tisztelet. Majd kifizette volna a CIA a drogüzletekből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!