Fake és ellensúly

2022. december 5. 6:13

Batka Zoltán
Népszava
A Moszkvától Budapestig virágzó szisztéma lényege, hogy az autokratának nem kell strapálnia magát.

„Tudta? Civilek herdálták el a Norvég Alap pénzét. Szilvásy György titkosszolgálati miniszter a titkosszolgálat korábbi vezetőivel összeesküdve megpróbálta átjátszani a teljes magyar energiaszektort. Karácsony Gergely főpolgármester meg eladta volna a városházát. Ami persze mind smafu ahhoz képest, hogy a Soros-hálózat irányítja az EU-t.

Nos, ha tudta, hát mindezt rosszul tudta. Pontosabban egy árva szó sem igaz mindebből, akkor sem, ha hónapokig, évekig ezt tényként harsogta a kormánypropaganda. Ahogy Hadházy Ákos sem ölte meg a szomszédját, Szabó Tímea sem lett kokainkereskedő vagy Vona Gábor ajatollah, viszont a kémper a városháza-gate néven elhíresült műbalhék annyiban súlyosabbak, hogy ezekhez a Fidesz által megszállt magyar nemzetbiztonsági, nyomozó, adó-és vádhatóságok szállították a muníciót. Csettintésre álltak bele ezekbe az ügyekbe és komolykodó arccal folytattak műnyomozásokat. Elsősorban ezeknek a közszolgát játszó libériás inasoknak köszönhető, hogy Magyarországon is rendszer épült ki az államközpontú hazudozásból.

A Moszkvától Budapestig virágzó szisztéma lényege, hogy az autokratának nem kell strapálnia magát felelős vagy jól kormányzással, csak arra kell figyelnie, hogy a ellenfeleket folyamatosan a lehető legdurvább rágalmakkal lejárassa, mivel így kiválóan meg lehet osztani a társadalmat. A szavazók jó része pedig »nem zörög a haraszt« alapon elfordul az »állandóan balhés« ellenzéki politikustól és inkább passzivitásba menekül a »mocskos politikától«.

A hazugságokkal leszalámizott, demoralizált társadalmat uraló autokrata pedig üzemszerűen nyeri a választásokat és röhögve, mellényzsebből fizeti a propagandasajtó kamu hírei után megítélt kártérítéseket. Azok úgy aránylanak az időközben einstandolt közpénzekhez, mint a csillagközi por a Jupiterhez.”

Nyitókép: Batka Zoltán Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a firkász a legsötétebb és a legirritálóbbak közé tartozik haladóinknál...........

BATKA ZOLTÁN hazugságai fabatkát sem érnek!

A Népszava még él?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés