Ursula von der Leyen gyanús ügyei

2022. december 3. 15:00

Fricz Tamás
Magyar Nemzet
Az EB elnök asszonyának minél előbb távoznia kellene, globalista csapatával együtt.

„Korábban már írtam egy cikket lapunk hasábjain az Európai Bizottság elnökéről Ki áll Ursula von der Leyen mögött? címmel (Magyar Nemzet, 2022. szeptember 3.). A legújabb »kedves« hír róla: úgy döntött, hogy nem utazik Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadása miatt, holott ezt eddig minden tagállam esetében megtette. Nagyon köszönjük e baráti gesztust! Cserébe én egyet tehetek: még részletesebben bemutatom ennek a korántsem önálló, korántsem szabadon cselekvő politikusnak a hátterét. A könnyebbség kedvéért nagyon röviden megismétlem az akkor írottakból a legfontosabbakat, s utána folytatom.

Először is Ursula von der Leyen korábban meglepően sokszor, összesen négyszer vett részt a globális elit egyik legfontosabb fóruma, a Bilderberg-csoport évente megrendezett összejövetelein, ami vitathatatlanul a globális elittel való »csodálatos barátság« kezdetének tekinthető.

De arról is írtam, hogy Ursula von der Leyen tanácsadói sem akárkik. Köztük van Peter Piot, aki az egészségügyben utazik, s kitűnő kapcsolatokat ápol Bill Gatesszel és a Bill and Melinda Gates Alapítvánnyal, amely a WHO egyik fő szponzora, illetve David M. Rubinstein, aki igencsak befolyásos figura a globális eliten belül, számos intézménynek (Trilaterális Bizottság, Atlanti Tanács, Világgazdasági Fórum stb.) a tagja vagy vezetőségi tagja.

Mindebből azt a következtetést vontam le, hogy Ursula von der Leyen jobban és erősebben kötődik a globális erőközpontokhoz és személyekhez, mint az európai népekhez és intézményekhez, vagy keményebben fogalmazva az európai uniós országok érdekeihez.”

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tettél feljelentést? Bebizonyítottad vagy csak rágalmazol?

Érdekes hozzáállás. Ursulát vádolják, te viszont nem őt véded, hanem másra mutogatsz. Szóval, elismered, hogy Ursula tekintetében igazak azok, amiket a cikkben leírtak.

Értem, tehát mégsem a jogállam a probléma, hanem az, hogy valaki rávilágít Ursula simlis dolgaira?

Ha ugyanezt mondom a minket ért korrupciós vádakra válaszul, azt is elfogadod?

A helyreállítási pénz egy közösen felvett hitel, amihez mi is kelletünk, amit mi is törlesztünk, Ha te lenél ilyen helyzetben, gondolom, követelnéd a közös kölcsön lényegéből levezethető jussodat.

Az állam- és kormányfők tanácsa kimondta, hogy ideológiai, politikai szempontok nem játszhatnak szerepet a gazdasági kérdésként szereplő pénzekkel kapcsolatban. Ezt az EP által megfélemlített EB aztán megmásította. Komolyan vehető alátámasztás nélkül, hiszen a szerződésekben nincs kimondva, hogy az egyesek által random módon bevezetett ilyen-olyan sosem volt ideológiákat bárki vita nélkül köteles követni. Ez csak az egykori, de úgy tűnik, az EU által meg nem haladott szovjet birodalomban volt divat.

"Miféle simlis dolgok? Van ott is hatóság vagy mi, az ő dolguk.
A rávilágítás meg nem egyenlő a vádaskodással, uszítással."

Én erre kérdeztem rá, hogy elfogadod-e, ha a minket ért vádakra így válaszolok? Ebben nincs szó strómanokról, érintett rokonokról.

Nem hiszem, hogy az EU bürokráciában bármi változott volna ahhoz képest, amikor 1999-ben az egész EB lemondott korrupció miatt. Legfeljebb az változott, hogy akkor még nem fedezték őket, a jól megvehető ügynököket úgy, mint most.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés