Mi az utolsó eurócentig hazahoznánk az EU-s pénzeket

2022. november 30. 9:42

Fekete-Győr András
Facebook
Felelős és őszinte vezetőkre, egy új politikai generációra van szüksége Magyarországnak.

„Orbán Viktor szerint nem lehet csökkenteni a tb- vagy más járulékot, mert a falnál vagyunk már, »nincs hová hátrálni«. Mondja ezt az a miniszterelnök, aki fél évvel ezelőtt még a »Magyarország előre megy, nem hátra« szlogennel nyert választást, a bőség éveit ígérve a magyaroknak, most mégis arról kell, hogy győzködje őket, hogy nem miatta táncol a szakadék szélén az ország, nem miatta jött el a hét szűk esztendő, a 20 százalékos forintromlás, a közel 50 százalékos élelmiszerinfláció, és nem miatta fagyasztottak be több mint 5000 milliárd forint uniós támogatást.

Pontosan az ilyenek miatt szoktam mondani, hogy felelős és őszinte vezetőkre, egy új politikai generációra van szüksége Magyarországnak. Mi az utolsó eurócentig hazahoznánk az EU-s pénzeket, ezáltal megerősítenénk a forintot, kordában tartanánk az árdrágulást, és védőhálót vonnánk a magyar munkavállalók, vállalkozók, és nyugdíjasok köré.”

Rendkívüli: Íme az Unió 27 „szuperfeltétele" az EU-s pénzekért

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Részben. Részben meg visszaadnák gazdáiknak.

Ja, láttuk. 2004-2010 között. Tudod, amikor kb. minden mutató szerint SEHOL SEM VOLTUNK AZ EU-S PÉNZEK LEHÍVÁSÁBAN - pedig még politikai ellenszélben (ellenszélben? ellenorkánban!) sem voltatok...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Tudjuk, hogy hazavinnék az utolsó eurocentig. Persze, miután kifizették a nyugati barátocskáikat, akik aztán nem szaglásznának utánuk.
Kéz kezet most, mégis piszkos marad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés