Az újbudai választók nem kérnek Molnár Gyulából

2022. november 30. 11:07

LMP
MTI-OS
Mostantól László Imre polgármesternek kell megküzdenie minden egyes előterjesztése esetén a támogatásunkért.

„Meggyőződésünk, hogy az újbudai választók 2019-ben nem azért szavaztak bizalmat az ellenzéknek, hogy visszatérjünk a 2010 előtti világhoz, hanem azért, hogy a közpénzzel felelősen bánó, együttműködő, szolidáris és zöld kerületet teremtsünk. Molnár Gyula és Lakos Imre kinevezését mi ezzel az iránnyal összeegyeztethetetlennek tartjuk. Ennek hangot is adtunk a polgármesternek az elmúlt napokban zárt ajtók mögött, de László Imre semmilyen kompromisszumra nem volt hajlandó. 

Csapatjátékosok vagyunk, de ehhez a döntéshez nem tudjuk a nevünket adni, ennek nem tudjuk viselni a felelősségét. Ezt László Imrének kell megtennie, ahogy mostantól neki kell megküzdenie minden egyes előterjesztése esetén a támogatásunkért, mert ha a polgármester nem érzi magára nézve kötelezőnek a koalíciós városvezetés jelentette kötelezettségeket, akkor mi sem.

Az LMP újbudai szervezete”

Nyitókép: Molnár Gyula, az MSZP vezérszónoka felszólal az egyes köznevelést érintő törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 8-án.MTI/Kovács Tamás

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés