Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget

2022. november 26. 17:21

Puzsér Róbert
Facebook
Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért.

„Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget – Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért. Majka fajtatiszta kedvenc, törzskönyvét a gazda bekeretezte, és a falra függesztette vendégségének csodálatára – Dopeman anyja mudi kutya volt, apja származása ismeretlen. Majkát a gazda oly becsben tartja, hogy nyakába szalagot köt, hadd lássa mindenki, milyen szépséges eb – Dopeman bozontos, rühes szőre zsíros varkocsokba tapad, nyakát és hátát csupaszfoltok borítják.

Majkát annyira szereti a gazda, hogy neki bármit megenged: az ellenséges Partizánoknak azt ugathatja, hogy baloldali, sőt még a gazda barátaira is rámoroghat és vicsoroghat, vadászkiállítást meg ereszen csúszkálást vághat az arcukba, s mutatványa láttán a gazda oly büszke, hogy felugorhat az ágyba, és ha bukfencezik, jutalomfalatot kap – Dopeman az út mentén futkosva ugatja a Fluor Tomikat meg az Osváth Zsoltikat, a George Sorosokat meg az Ursula von der Leyeneket, a Baranyi Krisztinákat meg a Pankotai Liliket, farka csóválása árulja el, hogy hasznosnak érzi magát, a kocsi kereke mellett alszik, és szolgálatáért kenyérhéjat falhat.”

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy szabad ország, ír, ami eszébe jut, meg amit akar. Csak azt nem tudom, h. honnan van egy, a sors kifürkészhetetlen akaratából bár írástudó, de ekkora marhának közönsége. Ez a közösségi média átka.

Emlékezetesek számomra a kiváló Tarjányi "elemzései" alatt a hálát rebegő követők.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés