Molnár Áron a 17 ezer forintos pulcsijáról: Nemtelen támadások érnek

2022. november 24. 8:44
„Az összes októberi pulcsibevételünket arra használtuk, hogy ingyen el tudjuk juttatni az országba matricáinkat, postázva” – mondja az aktivista celeb.

Molnár Áron „noÁr” a Klikk TV vendége volt, ahol arról panaszkodott: az „üzletemberrel” kapcsolatos megjegyzések fájóan érintik, mert „mi egy civilszervezet vagyunk, nonprofit kft.

Minket nagyon sok támadás ér most, hogy kereskedelmi tevékenységgel jutunk bevételekhez. Ezt rövidre szeretném zárni, mert nagyon nemtelen ez a támadás”. 

Az aktivista szerint akinek ez bejut az agyába, az „sajnos a kormánypropaganda narratíváját fogadja el”. Elárulta, hogy „az összes októberi pulcsibevételünket arra használtuk, hogy ingyen el tudjuk juttatni az országba matricáinkat, postázva. Ez kb. 150 ezer matrica”. Mint ismert, Molnár Áront sok kritika érte, amiért 17 ezer forintért kínálta a mozgalma logójával ellátott pulóvereket.

Az aktivista azt is elmondta: „a pártpolitikai függetlenségünk megmaradt, azért szállunk bele a Fideszbe, mert kétharmaddal irányítja az országot. Amennyiben egy másik párt irányítja az országot és nem teljesíti a kötelességét, akkor beléjük fogunk páros lábbal szállni.”  

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés