Gyurcsányék újabb párbeszédes politikust csakliztak el

2022. november 22. 21:00
Lassan akkora az átigazolási keringő az ellenzéknél, mint a futballvilágban.

A Demokratikus Koalíció kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy Erdősi Éva, a Párbeszéd korábbi politikusa a DK-ban folytatja pályafutását. Ismertették, a politikus '19-ig volt párbeszédes, de a három évvel ezelőtti önkormányzati választáson függetlenként, de az ellenzék támogatásával indult a polgármesteri posztért Csepelen.

A mai naptól a Demokratikus Koalícióban folytatja politikusi pályáját. Aktív ellenzéki politikus, aki számára a közpénzek tiszta és átlátható felhasználása kiemelten fontos, így rendszeresen nyilvános adatkéréssel fordul a fideszes vezetésű csepeli önkormányzathoz és közreműködik a helyi ügyletek feltárásában – írta párt.

Erdősi Éva így már nem csupán szövetségesünk, hanem munkáját pártunkban, a Demokratikus Koalícióban folytatja velünk együtt egy szabad Magyarországért és a csepeliekért egyaránt”

 – zárták.

Az első nagy igazolás a múlt héten történt, ugyanis Szücs Balázs, a VII. kerület alpolgármestere áttette székhelyét a Párbeszédből a DK-frakciójába. 

A Párbeszédtől igazolt alpolgármestert a DK

Niedermüller Péter Erzsébetváros DK-s polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerdától a DK-frakcióban folytatja munkáját Szücs Balázs, a VII. kerület eddig párbeszédes alpolgármestere. „Örömmel fogadtam ma Szücs Balázs alpolgármester úr bejelentését, miszerint a mai naptól a Demokratikus Koalíció frakcióban folytatja a munkát Erzsébetváros polgáraiért egy jobb, igazságosabb, zöldebb, európaibb kerületért " - írta Niedermüller Péter.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs 

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés